Område: Solrød

Arbejdstid: Fuldtid (Tidsbegrænset med mulighed for forlængelse)

Tiltrædelsesdato: 01-10-2021

Ansøgningsfrist: 30-09-2021

Lønvilkår: 134,28 + tillæg.

Om Jobbet

Jeg søger to hjælpere til at dække et barselsvikariat og nogle få faste vagter. I alt drejer det sig om 11 vagter, hvor tre af vagterne også er ledige efter vikariatet er slut. Jeg har en 24-timers BPA-ordning, hvoraf 14 af timerne er aktive og de resterende 10 er rådighedstimer, hoveddelen af rådighedstimerne ligger om natten, hvor man sover udover 2-3 opvågninger. Der er både stående forflytninger, hvor jeg har brug for støtte og forflytninger hvor der bruges lift.

 

Mit team er velfungerende og der er generelt ikke stor udskiftningen i mit team. Man skal være forberedt på at det er alle dage i løbet af året der skal dækkes ind. Dette gælder også juleaften, nytårsaften og hele sommerferien. Vi kører med et 4 ugers rul, man har mulighed for at bytte internt på teamet, men så vidt muligt så har man de vagter som rullet rammer. Ved ferier bliver der byttet rundt på et vagtmøde så det hele kan gå op.

 

Job start for den ene hjælper vil være 1/10, den anden vil have jobstart den 1/11.

Om Mig

Jeg bor alene med min lille hund, og har brug for hjælp til alt hvad det nu kræver at få dagligdagen til at fungere. Dvs tøjvask, madlavning, rengøring, kørsel af bil, hjælp til at komme i bad og få tøj på, ligesom at jeg har brug for hjælp når der skal gåes med hunden.

Nogle dage vil være fyldt med aftaler om man er på farten hele dagen, andre dage foregår hovedsageligt hjemme og med afslapning, her skal man kunne underholde sig selv. Jeg har et hjælperværelse, hvor man hovedsageligt vil være når jeg ikke har brug for hjælp. Der er mulighed for at læse, studere, se film eller hvad man nu ellers kan finde på.

Jeg elsker en snak når vi går med hunden, køre bil eller går rundt og ordner ting herhjemme, men jeg nyder min alene tid, og foretrækker at have ro omrking når jeg er hjemme og det er vigtigt at man kan trække sig. Når jeg er ude med veninder eller familie skal man ligeledes kunne trække i baggrunden og bare være der når jeg har brug for hjælp.

Om Dig

– 27-45 år

– Mindst 165 høj, pga. stående forflytninger.

– Kørekort til alm. bil.

– Ikke ryger.

– Sans for orden.

– Fleksibel i forhold til at dække ind ved sygdom og ferie.

– Klar på døgnvagter og weekendarbejde

– God fysik.

– Meget gerne en god portion humor og lyst til at være i et job hvor du er tæt på et andet mennesker, både på de gode og dårlige dage.

– Glad for hunde.

 

Erfaring ikke nødvendig.

Kontakt

Vedlæg CV og et vellignende billede til din ansøgning og send den til job@bpasupport.dk. Der vil løbende blive afholdt samtaler i september.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, så kontakt os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk

 

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på https://www.bpasupport.dk/opret-profil