Område: Frederikssund

Arbejdstid: Deltid / 12 - 36 timer ugenligt

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 24-05-2022 / Hurtigst muligt

Lønvilkår: 137,62 kr. + tillæg.

Om Jobbet

Dine arbejdsopgaver vil omfatte praktisk hjælp og personlig pleje. Kørsel af min handicapbus når vi skal nogle steder. (Kræver kun almindeligt kørekort)

Du behøver IKKE at have erfaring som hjælper, da du vil få oplæring.

Du skal indgå i mit vikar-team, som tager selvstændige vagter samt træder til ved sygdom og ferie.

Du komme desuden til at indgå i et team, der dækker 24-timers vagter alle ugens dage. Vagterne er fra kl. 9-9.

 

Ud over mine BPA-hjælpere så vil der også være respiratoriske hjælpere i hjemmet da jeg er trachestomeret. De vil overvåge min respirator, så den skal du ikke have noget med at gøre.

Lønnen er 137,62 + tillæg. Der vil være 7 rådighedstimer om natten. Rådighedstimerne vil blive aflønnet med 103,21 uden tillæg.

Om Mig

Jeg hedder Sofie, og er en livsglad og positiv ung kvinde på 33 år. Jeg bor i min egen lejlighed sammen med min servicehund i Gerlev ved Frederikssund.

Jeg har Cerebral Parese, hvilket vil sige, at jeg er spastisk i hele kroppen og sidder i el-kørestol, derfor har derfor brug for en del praktisk og personlig hjælp

Jeg elsker at der er fart over feltet og at være aktiv. Derfor spiller jeg El-hockey, nyder at være social og kreativ, desuden elsker jeg at shoppe og være sammen med min hund og mine venner og veninder. Netop derfor er det vigtigt at du har kørekort , så vi kan komme rundt i min handicapbus.

Derudover har jeg mange andre interesser, fx. biograf og teaterture, gode bøger mv.

Om Dig

– Du skal have kørekort, da jeg har min egen bil, så vi kan komme rundt.

– Du skal kunne underholde dig selv evt. med en god bog eller serie.

– Du kan indgå i samarbejde med mine respirationshjælpere.

– Du skal være fleksibel og omsorgsfuld

– Du skal kunne starte hurtigst muligt.

– Du er robust og ansvarsbevidst

– Du ser muligheder fremfor begrænsninger.

 

Hvis dette er et job for dig, så send en ansøgning til job@bpasupport.dk

Jeg håber meget at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Sofie

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil