Område: Melby, Sjælland

Arbejdstid: deltid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Der ansættes løbende

Lønvilkår: 141,62 + tillæg

Om Jobbet

Jeg søger en sød, moden og stabil hjælper til en fast stilling på 4-5 vagter om måneden. Vagterne er på 24 timer og man møder kl. 7  – 7. Der vil være mulighed for at få flere vagter ved sygdom og ferier.

Vagtplanen bliver udarbejdet i fællesskab hver 3 måned på et personalemøde. Min vagtplan skal dækkes året rundt, derfor er der også weekend-, helligdage-, jul-, nytår- og påskevagter.

Jeg bor lidt uden for byen, så derfor er det en fordel for dig hvis du har bil.

Du skal have situationsfornemmelse – og en forståelse for at jeg er et selvstændigt menneske med egne holdninger.

Dette skal jeg have hjælp til:

– Personlig pleje, hygiejne og forflytning

– Hjælpe mig med at lave mad

– Hjælpe mig med at handle ind

– Hjælpe mig med at læse og skrive

– Hjælpe mig med kommunikation, når vi er ude i det offentlige rum

– Rengøring og tøjvask

– Rengøring af bil og hjælpemidler, samt lidt havearbejde

Det er vigtig for mig med et godt arbejdsmiljø. Jeg lægger stor vægt på en god kemi og en god stemning og holder meget af en god samtale, men er ikke så god til sort humor

Jeg har 7 rådighedstimer om natten.

Om Mig

Jeg er en ung kvinde på 33 år, jeg er spastisk lammet. Jeg bor i min lejlighed i Halsnæs kommune, sammen med min dejlige servicehund, som betyder rigtig meget for mig, som jeg elsker at gå tur med og som jeg selv passer.

Jeg kan også godt lide at træne, jeg træner 3 gange om ugen, både i svømmehallen og hos mine fysioterapeuter. Derfor er det vigtigt, at du kan komme med i vandet. Jeg træner også hjemme.

Jeg kan også godt lide at være hjemme, se serier og film, jeg kan også godt lide at hører musik og synge. Jeg elsker alt med julen, og jeg kan godt lide at se julekalender.

Jeg elsker hunde, så du må ikke have allergi eller være bange for hunde, da det er en stor del af mig. Da jeg også godt lide heste, og derfor gerne vil gå til handicapridning i den nærmeste fremtid, må du heller ikke være bange for heste eller have allergi.

Jeg er en meget stille, rolig, privat og selvstændig pige, pga. mit handicap, kan min stemme godt være lidt svær at forstå i starten, men med god tålmodighed skal det nok komme, når du lærer mig at kende.

Da jeg også nemt bliver udtrættet og kan have nogle dage hvor min krop driller mig, er det vigtigt for mig, at du er rolig, afventende og tålmodig og lyttende. Derfor vil der også være dage hvor der ikke sker så meget og dage hvor der sker noget.

Jeg kan godt lide at være meget hjemme, men jeg er også et stort familie menneske. Jeg kan også lide at tage til koncerter, i biografen og Zoologisk have mm.

Om Dig

Om dig:

 • Du skal være en kvinde.
 • Du skal være rolig, tålmodig, afventende og lyttende.
 • Du må gerne have god situationsfornemmelse.
 • Du må gerne have et slidt kørekort, da jeg har egen bil.
 • Du skal være fleksibel, da temaet dækker hinanden ind ved sygdom og ferier.
 • Du skal kunne arbejde alle ugens dage, også helligdage og weekender.
 • Du skal være ikke-ryger.
 • Du må ikke have allergi overfor hunde eller heste eller være bange for dem.
 • Du skal kunne gå med mig i svømmehallen.
 • Du skal kunne læse, skrive og tale dansk, da du skal hjælpe mig med at læse og skrive mails. Jeg er ikke så god til andre sprog.
 • Du skal helst egen bil, da det kan godt kan være svært at komme hertil med offentlig tranport.

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail job@bpasupport.dk.

Hvis du ønsker at søge stillingen, så send en ansøgning og dit CV til:  Simonenala@gmail.com. Skrive gerne ” Stilling hos Simone” i emnefeltet!

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på www.bpasupport.dk