Område: Århus

Arbejdstid: Deltid OG fuldtid (25-36 timer ugentligt)

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 07-01-2021

Lønvilkår: 135,60 kr. + tillæg

Om Jobbet

Jeg er for nyligt flyttet fra København til Aarhus og har brug for et lille hold af faste hjælpere, der kan lette hverdagen for mig og min familie.

Din rolle bliver at være mine forlængede arme, både hvad angår personlig pleje, børnepasning og ledsagelse, heriblandt:

 • Bad, påklædning og øvrig pleje
 • Madlavning og rengøring
 • Børnepasning og pleje, fx påklædning, bleskift, hente/bringe, mad
 • Ledsagelse til praktiske og sociale aktiviteter, bl.a. daginstitution, hospital, familie- og vennebesøg (også udenbys)

Du bliver en del af et nyoprettet hjælperteam og har mulighed for enten at arbejde i morgen- og formiddagstimerne kl. 7-12 eller eftermiddag og aften kl. 15-20, på fuldtid eller minimum 25 timer om ugen. Det er vigtigt, at du er fleksibel, da arbejdstiden kan variere, og der vil være weekendvagter.

Lønnen ligger på 135,60 + tillæg.

Om Mig

Jeg hedder Jesper, er 34 år og lider af muskelsvind. Jeg bor i villa i udkanten af Aarhus med min kæreste og vores to små drenge, Buster og Villum, på henholdsvis et og tre år.

Mine arme har begrænset funktion, og jeg er gangbesværet. Din opgave er at lette min og familiens dagligdag ved at gøre de ting, som jeg ellers ville have gjort, hvis jeg ikke havde været syg.

Til hverdag arbejder jeg som kommunikationsrådgiver på deltid fra mit hjemmekontor. Når jeg har fri, bruger jeg det meste af tiden med min familie og venner. Jeg ser frem til at få din hjælp til også at komme ud af huset, fx ved socialt samvær eller til kulturelle oplevelser. Jeg interesserer mig især for sport og samfundsforhold og må erkende, at jeg ser mere fodbold end de fleste.

Om Dig

Vi søger hjælpere, for hvem det falder naturligt at være hjælpsom og omsorgsfuld, og som kan tilpasse sig vores hverdag og rutiner.

Derfor er du:

 • Praktisk anlagt og initiativrig (du behøver ikke at spørge, før du rydder op)
 • God til hygiejne (fordi det bare er lækrest)
 • Glad for børn (hellere legesyg end støjforskrækket)
 • Fortrolig med at køre bil (du kommer ikke langt på cykel med mig og ungerne på slæb)
 • Stabil og fleksibel overfor mig og dine kollegaer (klar til at springe til ved sygdom med kort varsel)
 • Fuld af humor (og godt humør)
 • Diskret og har situationsfornemmelse

Den ideelle kandidat har erfaring med både personlig pleje og børnepasning. Vi har ikke haft hjælper i huset før og kan derfor ikke vide præcist, hvordan vi foretrækker, du skal agere, men vi forventer, at du har en rimelig forståelse for, hvornår du skal indgå som en naturlig del af vores hverdag, og hvornår det er bedre at trække sig. Og ellers tager vi det, som det kommer, når vi lærer hinanden at kende.

Kontakt

Hvis jobbet har din interesse, så sende en ansøgning til job@bpasupport.dk med reference: “Børneglad hjælper til Jesper”.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil