Område: Horsens

Arbejdstid: Fuldtid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 06-01-2022

Lønvilkår: 132,19 kr. + tillæg

Om Jobbet

Du kommer til at indgå i et nystartet team. Hvor det i løbet af en dag er mig, der ligger den overordnede dagsorden, men der vil også være huller til pause, hvor vi begge vil kunne trække os tilbage, hvis vi ikke er på farten. Dvs. Vagterne er af 12 timers varighed, og du vil komme til at indgå i et fast rul, hvor vagterne er af 2 til 4 gange om ugen.

Min BPA ordning(borgerstyret personlig assistance), kører igennem BPA-support, hvor jeg har 12 timer dagligt, som er bevilget. Dette er for, at jeg kan opretholde en så normal hverdag som muligt på trods af mit handicap.

Lønnen vil derfor køre igennem BPA-support. Lønvilkår: 132,19 + tillæg.

Jeg søger 2 hjælpere til ca. 36 timer om ugen. Vagtplanerne vil blive lagt 3 mdr ud i fremtiden og i samarbejde med de resterende personer i teamet.

 

Hvad får du ud af jobbet:

 • Et godt arbejdsmiljø, rigt på dialog i en uformel omgangstone.
 • Mødet med en glad og smilende ung mand med mange interesser.
 • En spændende og udfordrende arbejdsdag.
 • Der er overnatningsmulighed

Om Mig

Jeg er en frisk ung mand på 28 år, som har færdiggjort 4 fantastiske år på Egmont Højskolen. Jeg er nu klar til at stå på egne ben i min egen lejlighed.

Jeg er spastiker og kørestolsbruger og har derfor brug for hjælp til at få hverdagen til at hænge sammen med mine mange interesser – det er lige fra en tur i biografen, tage til koncerter, træne i fitness, en tur i svømmehallen, til el-hockey, stå på SUP-board og selvfølgelig også bare at besøge mine venner og familie. Jeg har egen bil, så transport er ingen problem rundt til diverse aktiviteter.

Derudover har jeg også brug for hjælp til personlig pleje og diverse praktiske gøremål, som man skulle støde på i løbet af dagen – som eksempelvis at støtte mig i bad, toiletbesøg, indkøb, at lave mad og gøre rent osv.

Jeg er lige flyttet til Horsens, og min plan er at på et tidspunkt skulle starte på VUC, hvor jeg skal modtage undervisning et par dage om ugen. Til dette vil jeg få brug for ledsagelse og hjælp til at skrive notater.

Om Dig

 • Du min. Er 20 år.
 • Du har kørekort. og det vil være en fordel, hvis du har egen bil (der er dog gode muligheder for offentlig transport).
 • Du er struktureret.
 • Du kan arbejde selvstændigt.
 • Du har en god situationsfornemmelse for, hvornår du skal være på og trække dig i forhold til mig og mine sociale relationer.
 • Du skal ikke være bange for at tage fat og tage imod nye udfordringer.
 • Du må ikke være bange for vand, da jeg på hobbyniveau nyder at færdes både på og i vandet.
 • Du er fleksibel overfor weekend og hverdagsarbejde.
 • Du kan ledsage mig udenfor hjemmet.

Kontakt

Lyder det som noget for dig, så send gerne en motiveret ansøgning til job@bpasupport.dk  gerne med et billede af dig. Husk at skrive “Hjælper til Nicolaj” i emnefeltet! Jeg glæder mig til at modtage din ansøgning.

Med venlig hilsen

Nicolaj Øllgaard- Lehmann

 

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil