Område: Odense

Arbejdstid: Deltid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Der ansættes løbende

Lønvilkår: 134,90 + Tillæg

Om Jobbet

Jeg søger en hjælper til 1-2 faste vagter á 12 timer pr. måned. Derudover vil du være afløser, hvor fleksibilitet i ferietid, og specielt ved akut sygdom alle ugens dage, er utrolig vigtigt. Du vil indgå i et team af pt 5 kollegaer, hvor vagtplanerne vil blive lagt i samarbejde med os alle ved p-møder ca. hver 3. md.

Min BPA-ordning kører igennem BPA-Support, hvor jeg har 24 timer bevilliget, og derfor skal du være klar på både dag-/aften-/natarbejde. Vagterne hedder 9:00-21:00 eller 21:00-9:00. Lønnen kører igennem BPA-Support med lønvilkår fra Odense Kommune.

Dine arbejdsopgaver vil være at hjælpe med indkøb, madlavning, rengøring og personlig pleje. Derudover skal du ledsage mig ud af huset til aftaler af personlig og helbredsmæssige årsager, fx sygehus eller familiebesøg.

Samtaler og opstart hurtigst muligt, men venter gerne på den rette.

Mail: johannesaaprasmussen@hotmail.com
Eller via Messenger: Johannes Aasberg Paaske Rasmussen

Om Mig

Jeg er 34 år, og ung af sind. Min muskelsvindsygdom hedder Friedreich Ataksi. Det er en sjælden progressiv muskelsvindsygdom, som påvirker balancen og koordinationen. Jeg lever en sund og vegansk livsstil, hvor jeg forsøger at være en aktiv del af de praktiske opgaver jeg evner. Jeg nyder at høre lydbøger, helst mentaltræning, biografier eller selvhjælpsbøger. Jeg er fodbold/sports interesseret, har en forkærlighed til Dragonball, og elsker at prøve nye spændende opskrifter. Jeg passer godt på min krop ved at få fysioterapi i hjemmet 2 gange ugentligt, samt mere træningspræget fysioterapi 1 gang ugentligt ud af huset. Jeg er også lige startet stille og roligt op på svømning igen.

Jeg er en mand med en positiv indstilling til livet.
Jeg har en sort og til tider grænsesøgende humor.
Jeg holder meget af mine hjælpere, og ønsker at holde på dem.

Om Dig

Din baggrund er ikke så vigtig for mig. Det vigtigste er at kemien er til stede, da vi skal være tæt sammen i mange timer ad gangen.
Du er udadvendt, smilende og snaksaglig.
Du skal have kørekort, da jeg har handicapbus.
Du skal være klar på at droppe personlige aftaler, hvis der opstår sygdom. Vi er et lille team, som skal kunne hjælpe hinanden når det brænder på.
Du er i fysisk god stand. Jeg har både loft og gulvlift, så der er ingen manuelle forflytninger, men det er stadig et fysisk krævende job.

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail job@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil