Område: Halsnæs kommune

Arbejdstid: Deltid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 02-06-2022 / hurtigst muligt

Lønvilkår: 138,11 kr. plus weekend tillæg

Om Jobbet

En spændende stilling som handicaphjælper samt til dækning, når der er ferie eller fridag på teamet. Et alsidigt job, hvor man sjældent ved hvad dagen bringer. Et arbejdsmiljø hvor humor og godt humør er i højsæde.

Jeg søger 1 dagvagt, dvs. at du arbejder fra kl 08 til kl 20.

En spændende stilling som handicaphjælper samt til dækning, når der er ferie eller fridag på teamet. Et alsidigt job, hvor man sjældent ved hvad dagen bringer. Et arbejdsmiljø hvor humor og godt humør er i højsæde.

Jeg kan tilbyde: mange gode oplevelse – erfaring – et godt arbejdsmiljø – ordnede forhold – et stabilt og fleksibelt kollegialt team.

Hvis ovenstående har fået din interesse, så send en motiveret ansøgning med dit CV til email: job@bpasupport.dk. HUSK at skrive “Frisk hjælper til Margit” i emnefeltet!

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Mig

Margit, en kvinde i sin bedste alder (59 år) der sidder i elkørestol, pga af lammelser samt andre sygdomme. Det er dog ingen hindring for at komme ud i naturen, med kamera, som er den store interesse.

Ved Margits side sidder Angel, en Golden på 8 år, som er en meget stor del af teamet, hvilket betyder at dage hvor Margit er for syg til at tage på tur, er det en teamopgave at lufte Angel. Resten af teamet består af 5 holdkammerater, alle i deres bedste alder. Der bliver arbejdet i 12 timers vagter, 8-20/20-8, i et 8 ugers rullende vagtplan.

Om Dig

Teamet ønsker: En kollega der ikke er bange for at tage fat. En kollega med et godt humør og nemt til smil. En fleksibel og stabil kollega. Din baggrund er ikke så vigtig for mig – det vigtigste er at kemien imellem os, er til stede.

Du skal være Margits arme og ben, så det kan til tider være et hårdt fysisk job.

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil