Område: Helsingør

Arbejdstid: Fuldtid

Tiltrædelsesdato: 15-07-2022

Ansøgningsfrist: 08-08-2022

Lønvilkår: 138,11 kr. + tillæg.

Om Jobbet

Jeg har brug for at man laver mad til mig og jeg har brug for hjælp til at spise og drikke og til at komme i bad og på toilettet. Jeg har brug for hjælp til at komme op om morgenen og i seng om aftenen. Jeg bruger loftlift når jeg skal op af sengen og når jeg skal lægges igen og stålift når jeg skal på badeværelset.

Jeg er meget god til at forklare hvordan hjælpemidlerne bruges, så du bliver lært op af mig.

Om Mig

Hej jeg hedder Elisabeth og er 39 år. Jeg søger 1 kvindelig hjælper 24 timers vagter 6-8 dage om måneden 😊

Jeg er en pige der er blevet ramt af sclerose, så jeg kan ikke bruge mine ben eller arme, men mit hoved fungerer meget godt. Jeg søger mødestabile hjælpere for jeg har brug for hjælp til alt det praktiske, til personlig hygiejne og at handle ind.

Så lidt om mig: min baggrund er jugoslavisk, jeg er født i Danmark og taler flydende dansk. Jeg er en glad og selskabelig person, jeg er opvokset musikalsk og jeg er uddannet ernæringsassistent.

Jeg kan godt lide at tage ud på restaurant og jeg kan lide at høre blandet musik eller at hygge mig for eksempel med at se sjove film. Jeg kan også godt lide at bage kager sammen med mine hjælpere eller tage ud og shoppe ❤️ Jeg træner 3 gange om ugen og en gang om ugen tager jeg ud til fysioterapi.

Jeg bor alene i et rækkehus i Snekkersten.

Om Dig

Jeg søger hjælpere på 25-55 år 😊

Kontakt

Hvis du er interesseret og vil vide mere kan du kontakte mig på tlf 22978818

Lønnen udgør en grundløn på 138,11 kr. pr. time + tillæg.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil