Område: Østerbro

Arbejdstid: Deltid (32 timer ugentligt)

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 11-01-2021

Lønvilkår: 137,66 kr. + tillæg

Om Jobbet

Moden Handicaphjælper med B-kørekort Søges til fastlagte dagvagter, opstart snarest muligt.

Yngre mand bosiddende i København søger Rolig & Moden handicaphjælper til dagvagter. Vigtigt at ansøger er mødestabil, fleksibel og er én stærk teamplayer ifht dækning af egne vagter og ved sygdom kollegaer imellem, samt generelt er eń god & samvittighedsfuld kollega. Samt skal ansøgere være klar på og kunne tage vagter på Bornholm når jeg opholder mig der. Derudover have mulighed for at rejse sammen med mig til Bornholm. 

Jeg sover/hviler med én respiratorisk maskine.

Ifht. Min respiratoriske behandling, vil man blive grundigt sidemands oplært i dette, samt vil man komme på et respiratorisk kursus på Rigshospitalet-Glostrup.

Dernæst skal ansøger være indstillet på at vagterne køre efter én fastlagt rulleplan.

Om Mig

Jeg er en positiv og humoristisk 30 årig blind ung mand, der lider af én sjælden hjernesygdom, hvilket indebære at hjernens signaler til kroppens funktioner indimellem svigter lidt & langsomt nedbrydes hvilket giver mig udfordringer i form af muskeltræthed, smerter i hovede/krop og mentaltræthed, jeg har derfor bruger for hjælp til alle gøremål i hjemmet og til alle gøremål i min hverdag generelt.

Det Ligefra personlig pleje til alle dagligedags gøremål, ( madlavning, tøj vask, rengøring indkøb, osv) samt transport/ledsagelse til alle aktiviteter i &  udenfor hjemmet.

Mine hjælpere skal kort sagt være mine øjne, arme og ben, således at jeg selvstændigt kan fungere i min hverdag i og udenfor mit hjem.

Mine interesser er bl..a.

 • Arbejde på at få gang i min støttevirksomhed/projekt (på Bornholm)
 • Madlavning
 • Bage brød/kager
 • Cafe besøg
 • Koncerter & musik
 • Besøg venner og familie
 • Meditation (går til buddistisk aftenbøn)
 • “Se” én god film
 • Vandreture i naturen
 • Rejser
 • Museums besøg
 • Gåture med min hund x flere dagligt (vigtigt! Mine hjælpere Skal kunne lide samt Tåle hund)
 • Benytte facebook/socialemedier
 • At Få min hjemmeside til min støtte virksomhed op at køre.

Derudover går jeg til

 • Fys. Genoptræning
 • Laver/deltager i frivilligt arbejde
 • Arbejder på at få min egen støtte-virksomhed “op at stå” på Bornholm ( Ansøgere skal derfor være indstillet på & have mulighed for at rejser og tage vagter på Bornholm, når jeg opholder mig der)

Om Dig

Ansøger må meget gerne være i besiddelse af :

 • Stærk arbejdsmoral.
 • God Ordenssans
 • “Skæv” humor & god humoristisk sans.
 • Fornuftig, God & respektfuld Situationsfornemmelse
 • Forstår vigtigheden af at et godt samarbejde går begge veje.
 • Formår at være fleksibel
 • Har en Klar & tydelig Kommunikationsform
 • Et Godt IT kendskab
 • Har gode handyman/woman evner
 • Forståelse for Yderst God hygiejne
 • B kørekort

Overnævnte kvalifikation vil bestemt være i meget høj kurs, dog er jeg selv & dine kommende kollegaer gode til at lære fra os, så ansøger der har lyst til & mod på at lære hvordan man kan blive én god & personlig stæk handicaphjælper, de er selvfølgelig også meget velkommen.

Kontakt

Hvis overnævnte job lyder som et job for dig, skal du sende din ansøgning + CV og gerne med billede til mail adresse : tinakirit@yahoo.dk

Vedr. Spørsmål kan jeg kontaktes på tlf: 41313989

Hilsen

Hr. Andresen

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil