Område: Ølsted

Arbejdstid: Fuldtid og deltid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 03-02-2022

Lønvilkår: 137,62 kr. + tillæg

Om Jobbet

Vagterne er længevarende vagter.

Jeg søger både en fuldtidsansat og en deltidsansat

 

Fuldtid: Ca. 6 vagter pr. måned.   

Deltid: Max 3 vagter pr. måned (skriv gerne hvor mange du ønsker)

 

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Personlig pleje.
 • Rengøring.
 • Madlavning
 • Ledsagelse ud af huset.

Om Mig

Jeg er en fyr på 53 år, som bor i Halsnæs kommune. Er spastiker og sidder i el-kørestol.

Jeg er som udgangspunkt et glad og åbent menneske med masser af humor, da jeg synes livet er for kort til at være sur og trist. Pt. slås jeg med mit handikap, derfor kører jeg desværre lidt på stanby, men håber selvfølgelig at komme tilbage😊.

 

Nogle af mine interesser er:

 • Foto
 • Skak
 • Træning.
 • Biler
 • Musik
 • Byture og koncerter mm.
 • Biografture

Om Dig

Som hjælper hos mig, skal du:

 • Kunne tage initiativ til hverdagens gøremål.
 • Være åben, udadvendt og have godt humør.
 • Have kørekort, kategori B.
 • Rygning foregår udendørs.

Kontakt

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Jobbet kræver ingen speciel baggrund – oplæring vil finde sted. Lønnen ligger på 137,62 + tillæg

Hvis du syntes, det lyder som noget for dig, så send en ansøgning til mig på rene@berven.dk.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

René Berven

 

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil