Område: Hundested

Arbejdstid: Fuldtid

Tiltrædelsesdato: 06-06-2022

Ansøgningsfrist: 05-06-2022

Lønvilkår: 137,62 kr. + tillæg.

Om Jobbet

Jeg søger en hjælper til at være en del af et team på 5-6 personer. Dine vagter kommer til at være fra 7-24 (2 vagter om ugen, men det kan dog veksle) og vagtplanen er med 4 ugers rul og kan ses 2 mdr. frem.

Jobbet består af påklædning/afklædning og liftning til og fra el-kørestol (2 personer) samt hjælp til bad og toilet (2 personer).

Du skal være mine hænder i nogle situationer og du skal hjælpe mig med opgaver i hjemmet. Derudover skal du skal køre mig, når jeg skal ud af huset.

Du skal evt. notere stikord, når jeg er til møde.

 

Om Mig

Jeg er en mand på 62 år og jeg sidder i el-kørestol efter en arbejdsulykke. Jeg bor i hus i Hundested sammen med min kone. Jeg er til familiehygge med børn og børnebørn og er aktiv i handicapforeningsarbejde og det kommunale handicapråd.

Jeg er tilknyttet et kørestolsfirma.

Jeg læser bøger og er teknisk interesseret. Derudover nyder jeg vores have og hus i Sverige.

Om Dig

– Du er stabil og fleksibel overfor mig og overfor dine kollegaer.

– Du skal være klar til at springe til ved sygdom i hjælperteamet med kort varsel.

– Du er tålmodig, omsorgsfuld og har situationsfornemmelse.

– Du er praktisk anlagt.

– Du har kørekort og er fortrolig med kørsel i København.

– Du ryger ikke.

– Grundet allergi i hjælperteamet, må du ikke have kontakt med heste.

– Du er Covid 19 vaccineret.

Kontakt

Lønnen udgør 137,62 kr. + tillæg.

For at søge jobbet bedes du sende en ansøgning, CV og evt. reference til job@bpasupport.dk. Husk at skrive “Team i Hundested” i emnefeltet!

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil