Område: Allerød

Arbejdstid: Deltid (12-24 timer ugentligt)

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 15-10-2021

Lønvilkår: 136,28 kr. + tillæg

Om Jobbet

Handicaphjælper søges til et bestående godt og stabilt hjælperteam med tiltrædelse snarest muligt.

Stillingen består af 1 døgnvagt hveranden weekend, altid med start kl. 8.00. Nætterne  er sovende med tilkald fra hyggeligt og veludstyret hjælperværelse. Udover almindelig personlig pleje, har jeg brug for hjælp til lidt kontorarbejde. Desuden hjælp til diverse små øvelser i løbet af dagen.

Om Mig

Jeg lider af sclerose og bor med min kone på en stor lystejendom med dejlige faciliteter i naturskønne omgivelser. Jeg er selvstændig erhvervsdrivende og har et skarpt hoved, selvom kroppen desværre ikke lystrer helt som den skal, hvilket betyder at jeg er kørestolsbruger.

Jeg er dog rimelig slank på trods af mine limiterede bevægelsesmuligheder.

Alt i alt leder jeg efter en person med et lyst og positivt sind, der nyder at hjælpe andre. Foretrækker du færre timer over flere dage, kan det også være en mulighed.

Om Dig

– Være selvstændig, præsentabel, fleksibel, behagelig og kvik.

– Være mellem 172-180 cm høj og mellem 40 og 55 år.

– Have sund fornuft og flair for at hjælpe andre. Plejeerfaring er eftertragtet, men ikke et krav.

– Være indstillet på, at dagligdagen skal kunne glide fornuftigt for alle parter uden at skele til en eller anden manual.

– Have kørekort og egen bil.

– Være ikke-ryger.

– Kunne deltage på udlandsrejser af 1 uges varighed.

– Kunne dansk i skrift og tale.

Kontakt

Jeg ser frem til at modtage din ansøgning, CV og evt. reference på bardun66@gmail.com snarest.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil