Område: Allerød

Arbejdstid: Fuldtid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 21-09-2022

Lønvilkår: 138,11 kr. + tillæg.

Om Jobbet

Hej.

Der er en af mine trofaste hjælpere som skal videre i livet, så derfor søger jeg en god og stabil hjælper til mit hjælperteam.

Er du selv en frisk ung mand/ pige omkring 28-35 år, eller kender du en, der kunne være frisk på et fleksibelt og alsidigt arbejde, så læs endelig videre.

Hvad går jobbet ud på?

Som hjælper indgår du i et team på 5-6 hjælpere, der sammen dækker alle årets dage.

Det jeg søger, er en hjælper der kan og vil indgå i et 5 ugers rul, med andre ord, du kommer til både til at have hverdage og weekend. Du har ligeledes et medansvar, sammen med dine andre kollegaer, til at dække vagter ind så vagtplanen kan gå op ved sommerferie, sygdom m.m.

Jeg kører med ”lange vagter”, hvor du også sover her, så der er god mulighed for at opnå mange timer på relativt ”kort tid”. Når du er på arbejdet, har du adgang til dit eget hjælperværelse, med tilhørende eget badeværelse, hvor du kan trække dig tilbage, når jeg ikke lige har brug for hjælp. Her kan du slappe af, læse, se tv eller arbejde med egne projekter, men du skal være klar til at springe til, når jeg skal bruge hjælp her og nu.

Der kan være lange og aktive dage ude, dage hvor jeg skal ned for at træne/løfte jern 💪., til behandling, handle ind, besøge venner/veninder og til familiesammenkomsten m.m. så du skal være en rutineret chauffør, da jeg har egen bil.

Du skal ligeledes hjælpe med alle de praktiske ting, heriblandt personligt hygiejne, gøre rent, vaske tøj, lave mad og eventuelt havearbejde, så med andre ord, du agerer praktisk talt arme og ben for mig. Ud over det så skal du også kunne rumme spontane dage.

Om Mig

Jeg hedder Sebastian, spastiker på 26 år, uddannet lydteknikerassistent, så musik og mix interesserer mig meget. Derudover lever jeg et meget aktivt liv, blandt andet med træning og kostplan, da jeg går op i at have en veltrænet krop. Jeg vil betegne mig selv som en frisk ung mand med masser af livsglæde, humor og ambitionerne i orden.

Jeg bor i mit eget hus med have i Lynge, hvilket jeg er meget glad for 😉.

Om Dig

Kontakt

Lønnen ligger på 138,11 kr. + tillæg. 

Kontakt

Lyder det som noget for dig eller en du kender, så tvivl ikke med at sende en ansøgning vedhæftet et vellignende foto af dig selv, til mig, Sebastian Buur Petersen, mail sbuurp@gmail.com

Glæder mig til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil