Område: Halsnæs kommune

Arbejdstid: Deltid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 27-10-2022

Lønvilkår: 138,11 kr. + tillæg.

Om Jobbet

Stabil kvindelig hjælper søges hurtigst muligt. Min søde og stabile hjælper flytter til udlandet og derfor søger jeg en ny stabil hjælper til mit fantastiske team.         

Om jobbet

Jeg søger en sød, moden og stabil kvindelig hjælper til en fast stilling på 4 til 5 vagter om måneden. Vagterne er på 24 timer og man møder kl. 7  – 7. Der vil være mulighed for at få flere vagter ved sygdom og ferier.

Vagtplanen bliver udarbejdet i fællesskab hver 3 måned på et personalemøde.

Man skal have bil, da det kan være svært at komme frem med det offentlige

Der vil være oplæringsvagter

Vagterne vil blive fordelt på alle ugens dage, samt helligedage.

 

   

Om Mig

Jeg er en pige på 32 år.

Jeg er spastisk lammet. Jeg bor i Halsnæs Kommune i min lejlighed sammen med min servicehund Treo, som jeg selv passer, og som er en stor del af mig og som jeg nyder at gå tur med.

Jeg er en stille og rolig pige, som godt kan lide at træne. Jeg træner tre gange om ugen ved mine fysioterapeuter. Den ene af gangene er i svømmehallen, så det er vigtigt, at du kan lide at komme med i vandet. Jeg går også til kor, men kan også godt lide at være hjemme og hygge mig i min lejlighed sammen med min hund og høre lydbog og se serier. Jeg kan også godt lide at være sammen med mine veninder og min familie.

På grund af mit handicap kan min stemme godt være lidt svær at forstå, men når du lære mig at kende, er det ikke noget problem. Jeg har et taleprogram på min iPad, som jeg bruger, når jeg er meget træt i min stemme. Derfor er det vigtigt, at du er rolig, tålmodig og afventende. Da jeg også godt kan blive lidt udtrættet, er der dage, hvor der ikke sker så meget og dage, hvor der sker noget.

Dette skal jeg have hjælp til:

– Personlig pleje, hygiejne og forflytning

– Hjælpe mig med at lave mad

– Hjælpe mig med at handle ind

– Hjælpe mig med at læse og skrive

– Hjælpe mig med kommunikation, når vi er ude i det offentlige rum

– Rengøring og tøjvask

– Rengøring af bil og hjælpemidler, samt lidt havearbejde

Det er vigtig for mig med et godt arbejdsmiljø. Jeg lægger stor vægt på en god kemi og en god stemning og holder meget af en god samtale, men er ikke så god til sort humor

Om Dig

 Du skal være ikke-ryger

– Du må ikke have allergi overfor eller være bange for hunde

– Du skal være rolig, have meget tålmodighed og være afventende

– Du skal kunne arbejde alle ugens dage også til helligdage og højtider

– Du skal være stabil og fleksibel, da teamet dækker hinanden ved sygdom og ferie

– Du skal have egen bil, da det er svært at komme her til med offentlig transport

– Du må godt have et slidt kørekort, da jeg har egen bil

– Du skal kunne gå med mig i svømmehallen

– Du må også gerne kunne underholde dig selv

Kontakt

Hvis du ønsker at søge stillingen, så send en ansøgning og dit CV til: Simonenala@gmail.com

Skrive gerne “ Stilling hos Simone /4-5 vagter” i emnefeltet!

Lønnen er løntrin 11 og udgør en grundløn på 138,11 kr. plus tillæg. Rådighedslønnen er på 103,50 UDEN tillæg.

Jeg holder løbende samtaler med ansøgere. Hvis du ikke hører fra mig inden ansøgningsfristen er udløbet, kan stillingen betragtes som besat til anden side.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil