Område: Melby

Arbejdstid: Fuldtid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 31-01-2022

Lønvilkår: 137,62 kr. + tillæg

Om Jobbet

Er du den handicaphjælper, jeg lige står og mangler?

Jeg søger nemlig en sød, moden og stabil kvindelig hjælper til en fast stilling på 6 døgnvagter om måneden med start hurtigst mulig, og man møder kl. 7 om morgen til næste morgen kl 7.

Vagtplanen bliver udarbejdet i fællesskab hver 3 måned på et personalemøde.

Man skal have bil, da det kan være svært at komme frem med det offentlige

Der vil være oplæringsvagter

Vagterne vil blive fordelt på alle ugens dage, samt helligedage.

Om Mig

Jeg er en meget stille og rolig pige på 31 år, jeg har Cerebral Parese og benytter derfor el-stol. Jeg bor i lejlighed i Halsnæs kommune.

Jeg holder meget af at hygge med hjemme sammen med min servicehund hund, som jeg selv passer. Min hund betyder rigtig meget for mig og er en stor del af min hverdag. Jeg kan godt lide at se danske film, serier og julekalender, og jeg er også glad for musik og lydbøger.

På grund af mit handicap, kan min stemme være lidt lav og kan derfor nogle dage være lidt svær at forstå. Men når man lærer mig at kende, er det ikke noget problem. Jeg har et taleprogram på min iPad der kan hjælpe, hvis der bliver behov for det.

Jeg kan godt lide at være sammen med mine veninder og min familie og ude og opleve noget en gang imellem.

Jeg er glad for lange ture i naturen, som jeg nyder sammen med min hund.

Jeg går meget op i at træne hos fysioterapeuterne, samt fysioterapi i varmtvandsbassin.  Det er derfor vigtig du kan gå med i vandet, jeg går til træning 3 gange om ugen.

Jeg går også til talepædagog.

 

I hverdagen skal jeg have hjælp til Følgende:

– Personlig pleje, hygiejne og forflytning

– Hjælpe mig med at lave mad

– Hjælpe mig med at handle ind

– Hjælpe mig med at læse og skrive

– Hjælpe mig med kommunikation, når vi er ude i det offentlige rum

– Rengøring og tøjvask

– Rengøring af bil og hjælpemidler, samt lidt havearbejde

Det er vigtig for mig med et godt arbejdsmiljø. Jeg lægger stor vægt på en god kemi og en god stemning og holder meget af en god samtale, men er ikke så god til sort humor

Om Dig

– Du er rolig og har meget tålmodighed

– Du kan være lyttende og afventende

– Du må ikke være bange eller have allergi over for hunde

– Du må gerne have et slidt kørekort og ikke have noget imod, at køre langt en gang imellem

– Det er vigtig i forhold til kommunikation, at du taler og forstår dansk

– Du skal være ikke ryger

– Du er stabil og fleksibel over for mig og dine kollegaer

– Du skal være klar til at springe til ved sygdom og ferie i hjælpeteamet med kort varsel, samt kunne arbejde alle ugens dage, samt helligedage.

– Jeg ser gerne, at du ønsker at blive vaccineret, da jeg er sårbar i forhold til smitte

Kontakt

Hvis du ønsker at søge stillingen, så send en ansøgning og dit CV til job@bpasupport.dk. Husk at skrive “Fuldtidsstilling hos Simone” i emnefeltet!

Lønnen er løntrin 11 og udgør en grundløn på 137,62 kr. plus tillæg. Rådighedslønnen er på 103,21 UDEN tillæg.

 

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil