Område: Tylstrup

Arbejdstid: Deltid (19-28 timer ugentlig)

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 12-01-2022

Lønvilkår: 134,21 kr. + tillæg

Om Jobbet

Dine timer vil være fordelt på 19 timer i lige uger og 28 timer i ulige uger. Der vil være mulighed for ekstra vagter i forbindelse med sygdom og ferie.

Foruden dig har jeg 2 andre faste hjælpere på fuldtid.

Om Mig

Jeg er en positiv kvinde på 60 år med godt humør, som søger en hjælper. 

Jeg er blind og ben amputeret, og sidder i kørestol.

Jeg bor sammen med min mand, som er på efterløn i rækkehus i Tylstrup. Hvis du ikke har bil, er der gode busforbindelser. Du skal være okay med hunde, da vi har en schæfer.

Om Dig

Det jeg søger er en frisk kvinde på 40+ til slut 50, gerne med god humor.

Helst ikke ryger. Du må gerne have erfaring med personlig pleje og loftlift. Skal have lille kørekort og kunne køre min handicapbus.

Kontakt

Send din ansøgning og CV til e-mail: job@bpasupport.dk. Husk at skrive “hjælper til Lotte” i emnefeltet!

Du kan kontakte mig på telefon 22 78 03 19 for ydereligere spørgsmål.

Glæder mig til at høre fra dig.

Hilsen Lotte

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil