Område: Odsherred

Arbejdstid: Fuldtid

Tiltrædelsesdato: 01-09-2022

Ansøgningsfrist: 31-07-2022

Lønvilkår:

Om Jobbet

Du skal fungere som mine arme og ben. Du skal hjælpe mig med personlig pleje, når jeg skal spise, med rengøring, på min færden ude af huset m.m. Da jeg kommer rundt via min handicapbil, er det vigtigt at du har et kørekort og at du ikke er bange for at køre i en lidt stor bil. Det kræver alm kørekort at køre min bil.

Vagterne er lange vagter, på nuværende tidspunkt placeret på en fast ugentlig hverdag, samt hver anden fredag – stillingen kan evt. deles mellem to. Da du vil blive en del af et lille team, forventes det at man dækker ind for hinanden ved sygdom og ferie.

Da der er tale om et barselsvikariat, kunne du sagtens være en kommende studerende til en uddannelse som f.eks. ergoterapeut, fysioterapeut, pædagog eller sygeplejerske.

Om Mig

Jeg er en ung mand på 28 år, der søger en hjælper til et barselsvikariat med start i uge 35, altså omkring 1. september 2022.

Jeg har brug for dig, da jeg har CP/Cerebral Parese/spastisk lammelse – kært barn har mange navne.

Jeg taler via øjenstyret computer. Det er derfor vigtigt at du har god tålmodighed, da denne form for kommunikation, helt naturligt, tager længere tid.

 

Om Dig

En god nats søvn har stor betydning for et godt og aktivt liv. Det er derfor vigtigt, at du har et godt humør – også når kl. har slået midnat. Jeg har forskellige hjælpebehov om natten, du skal f.eks. vende mig når jeg har brug for det.

Du behøver ikke at have arbejdet i lignende stillinger, da du vil få en grundig oplæring. Det vigtigste er, at du har hjertet på rette sted, har godt humør, ja-hatten på, at du kan fokusere på mine behov og sætte dit tempo efter mig.

 

Kontakt

Hvis ovenstående har vagt din interesse, så send mig en motiveret ansøgning med foto og CV.

Der er ansøgningsfrist den 31. juli. kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 32. Hvis ikke du har hørt fra mig inden den 1. august. 2022 må du forvente at stillingen bliver besat til anden side.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil