Område: Roskilde

Arbejdstid: Deltid (1-24 timer ugentligt)

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 18-11-2021

Lønvilkår: 134,28 kr. + tillæg

Om Jobbet

Jeg søger en respiratorisk deltidshjælper.

Som respiratorisk hjælper er det vågne 12-timers vagter fra kl 07 – 19 og 19-07 🙂

Respiratorisk bevis får du fra RCØ (respiratorisk center øst i Glostrup ) når du har været i oplæring hos mig, som mine hjælpere og jeg sørger for så du er klar 🙂 Du vil indgå i et team bestående af 7 hjælpere. Jeg har køkken som du kan bruge til din mad osv.

Om Mig

Jeg hedder Philip, er 29 år og fra Roskilde. Jeg er født med rygmarvsbrok som gør at jeg er delvis lam i begge ben og oveni har jeg ALS som gør at jeg kun kan bruge hovedet og mund og øjnene, kommunikation foregår via en øjenstyret skærm.

Jeg bruger /har :

– Respirator 24/7

– Stomi

– Engangs kateter

– Elstol

– Mave sonde

– Elevation seng

– Loftlift

– Badestol

– sugemaskiner

– hostemaskine

Om Dig

Du skal være mødestabil og fleksibel og ikke bange for at tage fat. Situationsfornemmelse og humor 😉 glad for dyr, da jeg har 2 katte.

 

Mand eller kvinde, begge køn er velkommen 😀

 

Håber på at høre fra dig hurtigst muligt.

Kontakt

Ønsker du at søge stillingen, så send en mail på fckjensen070192@hotmail.com.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte mig på 93922387 eller mail.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil