Område: Næstved

Arbejdstid: Deltid (24-36 timer ugentligt)

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 18-01-2022

Lønvilkår: 132,19 kr. + tillæg

Om Jobbet

Hej!

Er du min nye hjælper?

M/K søges til stilling som handicaphjælper.

Vagterne er nattevagter fra kl. 21.00 til 09.00 og ligger søndag og mandag hver uge. 

Som hjælper skal du være mine arme, ben og talerør, hvilket betyder, at du skal hjælpe med alt fra betjening af hans elektriske kørestol til personlig pleje, medicin, mad, vask, rengøring, kørsel og kommunikation med omverdenen.

Om Mig

Jeg hedder Jacob og er 28 år gammel og bor i Næstved i min egen lejlighed.

Jeg søger en hjælper med stor tålmodighed, godt humør, empati og lysten til at gøre en forskel for mig er omdrejningspunktet for denne stilling.

Jeg er ramt af en uhelbredelig sygdom, som i løbet af få år har nedbrudt hans fysiske funktioner, herunder også evnen til at tale, men han er positiv og fuld af gå-på-mod og vil gerne leve et aktivt liv med gode hjælpere omkring sig.

Mit intellekt er intakt, og al kommunikation foregår ligeværdigt via staveplade.

Om Dig

Som hjælper skal du være mine arme, ben og talerør, hvilket betyder, at du skal hjælpe med alt fra betjening af hans elektriske kørestol til personlig pleje, medicin, mad, vask, rengøring, kørsel og kommunikation med omverdenen.

 

Kontakt

Tiltrædelsesdato hurtigst muligt.

Hvis denne annonce har vagt din interesse, så send en mail til job@bpasupport.dk med emnet: ”Handicaphjælper Næstved”.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil