Område: Roskilde

Arbejdstid: Deltid (20-30 timer ugentligt)

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 28-01-2022

Lønvilkår: 135,60 kr. + tillæg

Om Jobbet

Hej!

M/K hjælper søges.

Vi hedder Jakob og Magnus og har begge en BPA-ordning. Vi er to unge fyrer på 25 år, som har et aktivt liv med fuld gang i den.

Vi er fleksible med arbejdstider, så vi er åbne overfor at indgå i en dialog med dig og finde den løsning, der passer bedst for alle 😊 Derudover vil der indgå nattevagter i jobbet. Erfaring er ikke et krav og oplæring foregår efter samtale.

På længere sigt er der mulighed for fuldtidsansættelse.

Om Mig

Magnus:

Jeg bor i egen lejlighed og arbejder dagligt i REMA1000, hvor jeg sidder i kassen. Her kommer du også til at være med som støtte. I min fritid er jeg meget aktiv og tager ofte til koncerter mm. rundt omkring i landet. Derudover er jeg frivillig på spillestedet Gimle i Roskilde.

Jakob:

Jeg bor i Vindinge i Roskilde hos mine forældre. Til daglig er jeg på ITC i Svogerslev, som er et socialpædagogisk dagtilbud, hvor jeg er tilknyttet Kreativ gruppen, hvor vi foruden at tage på ture ud af huset også laver revy, samt forskellige kreative ting. Som person er jeg glad, snakkende og udadvendt. I min fritid” løber ” jeg bl.a. med Team Tvilling.

Om Dig

Som hjælper forventer vi, at du er i besiddelse af kørekort, og vi foretrækker, at du ikke er ryger. Du skal være klar på at tage med os rundt til arbejde og fritidsaktiviteter, så det er derfor vigtigt for os, at du er positiv, glad og imødekommende. Du vil indgå i et større team omkring os begge, så du skal gerne være fleksibel og kunne hjælpe til ved sygdom og ferie. Vi kan til gengæld tilbyde en arbejdsplads med masser af humor og sjove aktiviteter. Vi ønsker et godt forhold til vores hjælpere, så vi ser gerne, at du er ung af sind og har forståelse for, hvor vi er i livet.

Kontakt

Vi holder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet til jobbet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

For at søge stillingen bedes du sende en mail til; job@bpasupport.dk med CV og ansøgning. Husk at skrive “Handicaphjælper i Roskilde” i emnefeltet!

Lønnen ligger på 135,60 kr. + tillæg.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil