Område: Brøndby

Arbejdstid: Deltid (30 timer ugentligt)

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 09-12-2021

Lønvilkår: 137,66 kr. + tillæg

Om Jobbet

Jeg søger en sød, moden, frisk og stabil kvindelig hjælper til et vikariat i en stilling på 30 timer pr. uge, da en af mine faste hjælpere er gravid og sygemeldt indtil hendes termin. Vikariatet er foreløbigt frem til udgangen af februar med god mulighed for forlængelse og fastansættelse.

 

Du vil blive en af mine 5 ansatte i hjælperteamet, og du skal arbejde 11 dagvagter i teamets 4- ugers rul. Du kommer til at have en lørdagsvagt hver 4. weekend og ellers ligger vagterne på mandage, tirsdage og fredage. Vagterne er normalt på 11,5 timer fra kl. 10:00- 21:30.

 

Jeg har brug for hjælper alle årets dage – også på helligdage, juleaften, nytårsaften og i ferier. Man kan bytte internt i teamet, men så vidt det er muligt har man de vagter som rullet rammer. Ved ferier bliver der lavet vagtplan på et personalemøde, så det hele kan gå op. Det er vigtigt, at du kan dække ind ved sygdom og ferier samt er indstillet på lejlighedsvis at skulle tage med på mine ferier eller weekendture.

 

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, så jeg lægger stor vægt på en god kemi og en god stemning, fx at alle sørger for en god overlevering til næste hjælper, dvs. afleverer arbejdspladsen i opryddet og ordentlig stand til den, der møder ind næste dag, så alle dage er gode.

 

 • Du har et hjælperværelse til rådighed ved pauser
 • Min lejlighed ligger tæt på offentlig transport (S-tog linie B og flere busser)
 • Du bliver ansat i BPA Support, så de er din arbejdsgiver, og jeg er din arbejdsleder
 • Aflønning er efter BPA-sats, løntrin 11

Dine opgaver er almindelige huslige opgaver som rengøring og tøjvask samt at handle ind med mig, hjælpe mig i køkkenet med at lave god mad og hjælpe ved måltider. Du skal reelt hjælpe mig med alle praktiske opgaver og al personlig pleje samt ledsagelse ud af huset. Det er en fordel, hvis du har erfaring med personlig pleje og huslige pligter, men det er dog ikke et krav.

Om Mig

Jeg er en meget stille og rolig ung kvinde på 24 år med muskelsvind, som bor i egen lejlighed i Brøndbyøster. Jeg er et stort familiemenneske og holder af at tilbringe tid med min familie. Men jeg nyder også at slappe af og hygge mig derhjemme med en tv-serie eller et puslespil og en lydbog, ligesom jeg elsker at være kreativ fx med perler. Hvis kroppen vil, kan jeg godt lide at komme ud og opleve noget en gang imellem. Til daglig bruger jeg el-kørestol, men jeg kan stadig gå og stå lidt, så jeg kan klare hverdagen uden lift og tunge forflytninger for mine hjælpere.

Om Dig

 • Du er en kvinde på 27-45 år og er ikke-ryger
 • Du har kørekort, da jeg bruger min handicapbil meget
 • Du er pligtopfyldende, stabil og fleksibel over for mig og dine kollegaer
 • Du er rolig, meget tålmodig, kan sætte dit tempo efter mit og kan affinde dig med at tingene tager lidt længere tid for mig. I perioder har jeg mange dårlige dage.
 • Du har situationsfornemmelse og kan trække dig og agere fluen på væggen, når vi er ude eller jeg har gæster
 • Du er selvkørende i forhold til de faste opgaver samt kan underholde og igangsætte dig selv på dage vi kun er i mit hjem uden de store planer, fordi min krop har en lortedag
 • Du er lyttende, men er også snakkesalig og har humor, da jeg holder meget af en god samtale og kan lide et godt grin og lidt sort humor

Kontakt

Ansættelsessamtaler holdes løbende, så jeg ansætter, når jeg finder den rette person til jobbet.

Kan du se dig selv i ovenstående, er det måske dig jeg leder efter til mit team. Send en ansøgning med CV, mobilnummer og billede til mail: katnes1997@hotmail.com.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil