Område: Hundested

Arbejdstid: Deltid

Tiltrædelsesdato:

Ansøgningsfrist: 12-05-2022

Lønvilkår: 137,62 kr. + tillæg.

Om Jobbet

Mit team og jeg søger en frisk kvinde til at hjælpe os i sommerferien. Vagterne ligger spredt fra maj og til med september måned.

Du arbejder i et daghold fra 08.00 til kl 20.00.

Du arbejder også nat fra kl 20.00 til 08.00

Om Mig

Team Ulstrup, består af kaptajn Margit, en dame i sin bedste alder (59 år) der sidder i elkørestol, pga af lammelser samt andre sygdomme. Det er dog ingen hindring for at komme ud i naturen.

Jeg er fotograf så på med div kameraer, og så er jeg glad.

Angel og jeg elsker at være ude i naturen, og tro mig Angel skal nok fortælle hvor hun vil hen 😉😃 Angel er en 8 år gammel Golden Retriever mit et og alt.

Humor er i højsædet her, det er vigtigt, da der er en del at se til pga alle mine sygdomme.

Om Dig

Vi ønsker en frisk kvinde der ikke er bange for at tage fat, du må gerne besidde empati 😜 et stort smil med god humor, have overblik, gode ben .. hi hi kan misforstås, men jobbet kræver meget gåen og ståen. Der er praktiske ting og noget personlig pleje ligeså.

Du behøver ikke nogen erfaring da jobbet altid kan læres, det er energierne mellem os der er vigtig.

Mange Solskinshilsener fra Team Ulstrup 🌞🐕

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil