Område: Tylstrup / Aalborg

Arbejdstid: Deltid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 13-10-2022

Lønvilkår: 134,70 kr. + tillæg

Om Jobbet

Jeg er en kreativ og positiv kvinde på 63 år med godt humør, som søger en vikar hjælper.

Jobbet er på 7 timer i gennemsnit. (en vagt hver anden uge) Vagterne ligger fra 8-15 eller 15-21.30. Der vil være mulighed for ekstra vagter i forbindelse med sygdom og ferie.

Dine opgaver er huslige pligter i form af rengøring og madlavning, samt personlig pleje, liftning og ledsagelse ud af huset. Når opgaverne er lavet så synes jeg også det er hyggeligt at sidde og lave kreative ting sammen med dig. 

Foruden dig har jeg 4 faste hjælpere. 

Om Mig

Jeg er blind og ben amputeret, og sidder i kørestol. Jeg kan rigtig god lide at lave kreative ting, og vil gerne hjælpe i køkkenet når der skal laves mad.

Jeg bor sammen med min mand, som er på efterløn, i rækkehus i Tylstrup. Hvis du ikke har bil, er der gode busforbindelser. Du skal være okay med hunde, da vi har en schæfer.

Om Dig

Det jeg søger er en frisk kvinde på 40+ til slut 50, gerne med god humor.

Helst ikke ryger. Du må gerne have erfaring med personlig pleje og loftlift. Skal have lille kørekort og kunne køre min handicapbus.

Kontakt

Send din ansøgning og CV til e-mail: job@bpasupport.dk. Husk at skrive “hjælper til Lotte” i emnefeltet!

Da det er svært for mig som blind at se mine mail, vil det være en stor hjælp for mig at du lige ringer når du har sendt din ansøgning. Så ved jeg den er kommet og det gør det nemmere for mig at reagere hurtigt på din ansøgning.

Du kan kontakte mig på telefon 22 78 03 19 også hvis du skulle have ydereligere spørgsmål.

Glæder mig til at høre fra dig.

Hilsen Lotte

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil