Område: Brønderslev

Arbejdstid: Fuldtid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 18-05-2022

Lønvilkår:

Om Jobbet

Du skal hjælpe med alt husligt, personlig pleje og forflytning. Kørsel med stor handicapbil (alm kørekort) er også en del af jobbet. Jeg er i el kørestol og har brug for hjælp med alt praktisk. Jeg kan tale for mig selv og køre lidt rundt i stolen. Jeg bruger en bi-pap maske dag og nat.

Jeg søger en hjælper her og nu på vikarbasis i starten og med mulighed som fast ansættelse , plus til at dække ind ved sygdom og ferie. Da du følger med til alt socialt, frikirke, indkøb, familie, udflugt mm. er det vigtigt at vi har god kemi. Dem jeg fungerer bedst med, er naturlige, empatiske, handlekraftige og hjælpsomme og pålidelig arbejdskraft. Det er også vigtigt, at vi kan tale afslappet om det hele. Og så er det vigtigt at du er røgfri.

Vi kører med vagter på 24 timer og med fast vagtplan,men hvor teamet samarbejder når omstændigheder kræver det.

Helt aktuelt mangler der vikar til følgende vagter:

5. april fra kl. 22 til kl. 10 (12timer)

8. april fra kl. 10 til kl. 10 

12. april fra kl. 10 til kl. 10

19. april fra kl. 10 til kl. 10

26. april fra kl. 10 til kl. 10 

BPA Support er arbejdsgiver og jeg selv arbejdsleder. Skriv lidt om dig selv og din erfaring til job@bpasupport.dkHusk at skrive “Hjælper i Brønderselv” i emnefeltet.

Samtaler afholdes i Stenum ved Brønderslev og stillingen kan anses som besat, hvis der ikke er respons inden jobopslagets ansøgningsfrist. ultimo april.

 

Om Mig

Personlig hjælper for mand på 55 med ALS /muskelsvind søges.

 

Om Dig

Nødvendigt med erfaring indenfor plejesektoren.

Vær opmærksom på at jobbet indebærer praktisk arbejde som kræver en sund fysik.

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil