Område: Køge

Arbejdstid: Fuldtid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 08-09-2022

Lønvilkår: 136,10 kr. + tillæg

Om Jobbet

Jeg søger med start hurtigst muligt 4 handicaphjælpere til faste vågne nattevagter.

Vagterne er både hverdage og weekend.

Der vil være oplæring på RCØ inden opstart.

Jeg skal have hjælp til:

Personlig pleje, hygiejne, spisning og forflytning.

Få min NIV-maske af og på.

Bilkørsel.

Om Mig

Jeg hedder Daniel, jeg er 27 år og bor i Køge hos mine forældre. Jeg har muskelsvind (BMD) og sidder i el-kørestol. Vi har en labrador på 10 år.

Jeg sover med NIV-maske om natten.

I min fritid spiller jeg kørestolsfodbold.

Jeg interesserer mig meget for fodbold, og er tit på stadion og så kan jeg godt lide at tage til koncert. Og bruger meget tid med familie og venner.

Om Dig

Du er stabil og fleksibel overfor mig og dine kollegaer.

Du skal være klar til at springe til ved sygdom i hjælperteamet med kort varsel.

Du er tålmodig, omsorgsfuld, har situationsfornemmelse og er omhyggelig.

Du har kørekort.

Du har humor og et godt humør.

Du skal kunne sætte dit tempo efter mit tempo og behov.

Der er ikke-ryger.

Du er mand mellem 25 – 40 år.

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil