Område: Snekkersten, Sjælland

Arbejdstid: Fuldtid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Der ansættes løbende

Lønvilkår: 141,62 + tillæg

Om Jobbet

Jeg søger en personlig hjælper til mit team. Du vil komme til at have 3 dage ugentligt af 12-14 timers varighed pr. vagt. Dine vagter kan være både hverdage og weekender, men hvordan vagtplanen præcis ser ud, er du med til at bestemme til vores personalemøder hver 3. måned. Vagterne er typisk kl.8:00 – 20:00 i hverdage og 9:00 – 22:00 i weekender. Dog skal jeg nogle gange på hospital o.l. hvorfor jeg ønsker og håber at du kan være fleksibel med mødetiden.

Jeg skal bruge hjælp til:

 • Alle huslige pligter, som rengøring der bliver udført daglig og grundigt, madlavning og indkøb.
 • Kørsel af min bil. Det er vigtigt at du kan og vil køre denne, også selvom det er mørkt udenfor.
 • Lettere personlig pleje som hårsætning.
 • Indstilling af træningsmaskiner, når jeg træner ved fysioterapeut
 • Hjælp når jeg er ude af huset mm.

Om Mig

Jeg er en kvinde på 58 år, der har ledgigt, refleks dystrofi, lungesygdomme og mange former for allergi. Jeg bevæger mig rundt ved hjælp af krykker, kørestol og/eller el-crosser. Jeg er frisk af sind og vil rigtig gerne have der sker noget hver dag. Ikke to dage er ens ved mig, og der er altid noget at tage fat på.

Jeg bor i et rækkehus i Snekkersten med lille have og mine fugle, som betyder rigtig meget for mig. Jeg er et åbent menneske som siger tingene lige ud, og er ellers glad, positiv og har ben i næsen. Jeg har som alle andre både gode og dårlige dage, og det forventer jeg at mine hjælpere har en forståelse for.

Jeg lægger stor vægt på at kemien er til stede imellem mine hjælpere og jeg.

Om Dig

Er du +26 år? Og står du og mangler drømmejobbet? Så er jobbet her lige noget for dig.

Jeg forventer at:

 • Du er 100% IKKE-ryger. Jeg kan ikke tåle røg, Heller ikke røg i tøjet.
 • Du har empati og god situationsfornemmelse.
 • Du er lærenem og selvstændig.
 • Du har forståelse for min sygdom og mine begrænsninger i forbindelse med denne.
 • Du er fleksibel ved sygdom og ferier.
 • Du er åben og ærlig.
 • Du er frisk og med på den værste, det er IKKE et job hvor alt er struktureret og tilrettelagt.
 • Der er mange spontane ture til forskellige steder og der kan også være dage hvor hele dagen foregår udenfor husets fire vægge.
 • Du har kørekort og er klar til at køre stor handicapbil.
 • Du hjælper mig i vandet når jeg er ved stranden om sommeren.
 • Når jeg er indlagt på sygehuset, følger du med som hjælper.

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail job@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil