Område: Kastrup

Arbejdstid: Deltid

Tiltrædelsesdato: 01-12-2021 / Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 17-01-2022

Lønvilkår: 139,01 kr. + tillæg

Om Jobbet

Jeg søger en ny frisk hjælper til mit team. Stillingen er en nattevagt, med 9-10 vagter om måneden.

Jeg har hjælper 24 timer i døgnet. Du vil indgår i et team med 7 andre.

Ansættelsesstart hurtigst muligt.

Ansøgning, CV og billede skal sendes til:  olsen1964@gmail.com.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Jeg håber at vi ses 🙂

Om Mig

Jeg hedder Tom Palle Olsen og er 56 år.

For mig er humør og god kemi meget vigtigt i vores samarbejde.

Jeg har et sommerhus i Vellerup sommerby, som jeg nyder når jeg er til det.

Derfor vil du til tider skulle møde i Vellerup i sommerhuset og ellers på Amager i min lejlighed.

Om Dig

Om dig:

– Fleksibel

– Ikke ryger (Da jeg bruger luft)

– Kørekort B

– Kæmpe fordel med egen bil (når man skal møde i sommerhuset)

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil