Område: Næstved

Arbejdstid: Deltid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Der ansættes løbende

Lønvilkår: 138,13 kr. + tillæg.

Om Jobbet

Som hjælper skal du være mine arme, ben og talerør, hvilket betyder, at du skal hjælpe med alt fra betjening af min elektriske kørestol, til personlig pleje, mad, vask, rengøring, kørsel og kommunikation med omverdenen.

Vagterne ligger fra kl. 9.00 til 21.00 eller 21.00 til 09.00. Jeg har lige nu flest ledige vagter som vågen nattevagt, derfor er jeg heller ikke fastsat på præcis hvor mange timer du skal have. Det kan være alt lige fra 12 til 36 timer i ugen, lad os finde ud af i fællesskab, hvad der vil give mest mening for os begge.

I øjeblikket er jeg desværre sengeliggende en stor del af tiden, derfor er tålmodighed en meget vigtig evne at have, da jeg skal lejres mange gange om dagen. Du skal derfor også kunne underholde dig selv og du skal kunne tage tingene af dig selv, så min energi ikke skal gå med at holde øje med om tingene bliver gjort. 

Om Mig

Mit navn er Jacob. Jeg er 29 år gammel og bor i Næstved i min egen lejlighed.

Jeg søger hjælpere med stor tålmodighed, godt humør, empati og lysten til at gøre en forskel for mig. Dette er omdrejningspunktet for denne stilling.

Jeg er ramt af en uhelbredelig sygdom, som i løbet af få år har nedbrudt mine fysiske funktioner, herunder også evnen til at tale, men jeg er positiv og fuld af gå-på-mod og vil gerne leve et aktivt liv med gode hjælpere omkring mig.

Mit intellekt er intakt, og al kommunikation foregår ligeværdigt via staveplade.

Om Dig

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail job@bpasupport.dk.

Har ovenstående vakt din interesse, så hold dig ikke tilbage med at sende en ansøgning til job@bpasupport.dk

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil