Område: Kastrup, Sjælland

Arbejdstid: Deltid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Der ansættes løbende

Lønvilkår: 143,05 kr. + tillæg.

Om Jobbet

Jeg har brug for hjælp til:

  • Personlig pleje
  • Madlavning
  • Servering af mad og medicin

Vagterne ligger fra kl. 06 -14, der er pt 2 ugentlige vagter.

Det er et dejligt sted at være handicaphjælper, hvor man i samarbejde med de andre hjælpere og mig finder ud af tingene. Man skal være indstillet på at dække ind ved kollegaers sygdom og ferie. Til gengæld kan man selv være med til at bestemme hvordan ens vagter skal ligge sammen med kollegaerne.

Om Mig

Mit navn er Majbritt. Jeg er 62 år og mangler dig, der mangler en deltidsstilling. Jeg er rygmarvsskadet og har neurogene smerter. Jeg træner dagligt på at komme op i min kørestol. Her er ingen løft og plejen klares i samarbejde med hjemmesygeplejersken. Jeg bor sammen med min mand og han indgår også som en del af teamet og han vil også stå for det meste af oplæringen.

Om Dig

Lidt om dig:

  • Du er kvinde
  • Er fleksibel
  • Har god humor
  • Har god tålmodighed
  • Kan acceptere en lang oplæringsperiode (lønnet) hvor tryghed er i højsædet
  • Har en forståelse for hvordan smerter kan påvirke mennesker.

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail job@bpasupport.dk. 

Det er også til denne mail du sender ansøgningen, hvis det skulle have fanget din interesse.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil