Område: Kastrup

Arbejdstid: Deltid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Lønvilkår: 139,50 kr. + tillæg.

Om Jobbet

Hjælpen skal gives til en kvinde, der er rygmarvsskadet og har neurogene smerter. Kvinden træner dagligt på at komme op i sin kørestol. Der er ingen løft. Der er hjælp af hjemmesygeplejen i forhold til plejebehovet.

Kvinden bor sammen med hendes mand som også vil være en del af teamet og som vil stå for en del af oplæringen.

Det er et rigtigt dejligt sted at være handicaphjælper, hvor man i samarbejde med de andre hjælpere og kvinden finder ud af tingene.

Vagterne ligger fra kl. 06 -14, der er pt 2 ugenlige vagter.

Man skal være indstillet på at dække ind ved kollegaers sygdom og ferie. Til gengæld kan man selv være med til at bestemme hvordan ens vagter skal ligge sammen med kollegaerne.

Om Mig

Om Dig

Det er vigtigt at hjælperen:

  • er kvinde
  • er fleksibel
  • har god humor
  • har god tålmodighed
  • kan acceptere en lang oplæringsperiode hvor tryghed er i højsædet
  • har forståelse for smerter og hvad det gør ved mennesker.

Kontakt

Lønnen ligger på løntrin 11 som udgør 139,50 kr. + tillæg.

Hvis ovenstående er noget for dig så send en motiveret ansøgning til job@bpasupport.dk med reference “Kastrup/deltid”.

Samtaler vil finde sted løbende og der ansættes hjælper når den rigtige kandidat er fundet. Hvis ikke du har hørt fra os inden 05-10-2022 må du forvente at jobbet er besat til anden side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil