Område: Tylstrup, Nordjylland

Arbejdstid: Deltid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Der ansættes løbende

Lønvilkår: 138,13 kr. + tillæg.

Om Jobbet

Dine opgaver er huslige pligter i form af rengøring og madlavning, samt personlig pleje og ledsagelse ud af huset. Når de faste pligter er lavet, så synes jeg også det er hyggeligt at sidde og lave kreative ting sammen med dig.

Foruden dig har jeg 4 faste hjælpere, og du vil komme til at indgå i et team og et fast arbejdsrul sammen med dem.

Jobbet er på 7 timer i gennemsnit. (en vagt hver anden uge) Vagterne ligger fra 8-15 eller 15-21.30. Der vil være mulighed for ekstra vagter i forbindelse med sygdom og ferie.

Om Mig

Mit navn er Lotte. Jeg er en kreativ og positiv kvinde på 63 år med godt humør, som søger en vikar hjælper.

Jobbet er på 7 timer i gennemsnit. (en vagt hver anden uge) Vagterne ligger fra 8-15 eller 15-21.30. Der vil være mulighed for ekstra vagter i forbindelse med sygdom og ferie.

Jeg er blind og ben amputeret, og sidder i kørestol. Jeg kan rigtig god lide at lave kreative ting, og vil gerne hjælpe til når vi skal lave mad.

Jeg bor sammen med min mand, som er på efterløn, i rækkehus i Tylstrup. Hvis du ikke har bil, er der gode busforbindelser.

Vi har en schæfer, der er vandt til at der kommer forskellige mennesker i huset, men du skal selvfølgelig kunne lide at omgås hunde.

Om Dig

Det jeg søger er:

  • En frisk kvinde på 40+ til slut 50, gerne med god humor.
  • Helst ikke ryger.
  • Du må gerne have erfaring med personlig pleje og loftlift.
  • Skal have kørekort og kunne køre min handicapbus.

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail job@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil