Område: Esbjerg, Sydjylland

Arbejdstid: Deltid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Der ansættes løbende

Lønvilkår: 138,13 kr. + tillæg.

Om Jobbet

For mig er det derfor også vigtigt, at man er åben og ærlig omkring arbejdsopgaver og kemien mellem os, så vi kan fange eventuelle problematikker i opløbet og komme frem til løsninger der giver mening for alle.

Du vil opleve at meget af tiden kommer til at foregå derhjemme, da jeg pga. min sygdom har brug for at hvile mig en del, og derfor bliver meget hurtigt svag i mine muskler, hvis jeg skal lave noget hele tiden. Derfor er det også vigtigt, at du kan underholde dig selv og endnu vigtigere, at du kan tage de huslige pligter af sig selv. Så de daglige pligter som støvsugning, oprydning, rengøring af køkken og badeværelse bare kører, så det ikke kommer til at halte på den del.

Jeg elsker god hjemmelavet mad, så du vil komme til at lave mad på dine vagter og må derfor gerne kunne finde ud af det.

Du vil som sagt skulle hjælpe mig med huslige opgaver og indkøb. Derudover også med påklædning, små løft – som at løfte mine ben op på i sengen, påklædning osv.

Arbejdstiderne hedder som udgangspunkt 11-19, dog er jeg en til to gange i ugen i Aarhus (ofte mandag) og den dag er det nødvendigt at du møder ind kl. 8.00.

Om Mig

Mit navn er Maja. Jeg er 47 år og bor i Esbjerg med min hund og mine to fugle. Jeg er uddannet keramiker og korrespondent i spansk og tysk, så har du den samme interesse for tysk eller spansk, ville det være meget velkommen, dog ikke et must. Jeg har sklerose og har lige fået bevilliget min ordning, derfor er der stadig ting der er helt nye for mig, når det gælder at have hjælpere i eget hjem. Så du skal være indstillet på at tage tingene som de kommer her i starten, til vi i fællesskab finder frem de helt rigtige måder at gøre tingene på for os begge.

Om Dig

Mit navn er Maja. Jeg er 47 år og bor i Esbjerg med min hund og mine to fugle. Jeg er uddannet keramiker og korrespondent i spansk og tysk, så har du den samme interesse for tysk eller spansk, ville det være meget velkommen, dog ikke et must. Jeg har sklerose og har lige fået bevilliget min ordning, derfor er der stadig ting der er helt nye for mig, når det gælder at have hjælpere i eget hjem. Så du skal være indstillet på at tage tingene som de kommer her i starten, til vi i fællesskab finder frem de helt rigtige måder at gøre tingene på for os begge.

Du skal kunne køre min handicapbil med automatgear, og være tryg ved det da vi en gang i ugen kører til Aarhus til behandling.

Du skal være alderssvarende +-10 år.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt BPA Support på 70 70 70 56 eller job@bpasupport.dk.

Ansøgningen sendes også til BPA Support på job@bpasupport.dk

Husk at skrive “hjælper til Maja Esbjerg” i emnefeltet.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil