Område: Frederiksberg, Sjælland

Arbejdstid: Fuldtid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Der ansættes løbende

Lønvilkår: 143,05 + tillæg

Om Jobbet

JOBBESKRIVELSE:

Jeg har brug for hjælp til alt praktisk, såsom:

 • Madlavning
 • Indkøb
 • Rengøring
 • Kørsel
 • Hente min børn (evt. lektie hjælp)

Lønnen ligger på løntrin 11 som udgør 143,05 kr. + tillæg.

Jeg har lige nu 4 dagvagter ledig om ugen a 12 timers varighed. Er du interesseret i en af dem eller alle fire er for mig ikke det afgørende, for mig er det afgørende at vi får det bedste samarbejde op og køre.

Om Mig

Mit navn er Mia. Jeg er en knapt 40-årig kvinde, der bor med min mand og vores 2 børn + en kat, tæt på søerne og planetarium.

Jeg er kreativ og elsker god mad. Kan du lave asiatisk mad, vil min lykke være gjort, det er god ikke et krav.

Pga. min sygdom har jeg intet immunforsvar. Af samme grund er rengøring et vigtigt punkt i mit liv. Det skal du kunne tage af dig selv og det skal ikke være noget jeg skal sætte dig i gang med, når du er blevet oplært i rutinerne.

Jeg har brug for hjælpere, der skal være mine arme og ben og som kan assistere mig, i forhold til de ting jeg ikke selv kan. Det betyder ikke at jeg ikke kan tænke og bestemme selv. Jeg er et selvstændigt menneske der kan tænke og bestemme over mit eget liv, derfor er det vigtigt for mig at være tydelig omkring dette.

Om Dig

Du skal kunne være selvstændig, så når jeg har dage hvor min energi ikke er på toppen, så skal kunne tage indkøb, madlavning, rengøring osv. af dig selv.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Være røg- og parfumefri.
 • Både mænd og kvinder er yderst velkomne ansøgere
 • Fleksibel
 • Praktisk
 • Selvstændig
 • Have respekt og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Høj hygiejnestandard

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte BPA Support på 70 70 70 56 eller job@bpasupport.dk

Ansøgningen skal også sendes til Job@bpasupport.dk

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på www.bpasupport.dk