Område: Frederiksberg C

Arbejdstid: Fuldtid

Tiltrædelsesdato: 08-09-2022

Ansøgningsfrist: 07-08-2022/hurtigst muligt

Lønvilkår: 139,50 kr. + tillæg

Om Jobbet

Jeg søger en ny hjælper til mit faste team. Hjælperen skal dække den faste døgnvagt fra torsdag kl. 9.00 – fredag kl. 20.00. Jeg er en aktiv mand og har fast arbejde om torsdagen, hvor jeg arbejder som web integrator for en virksomhed i Rødovre. Derfor er det et plus, hvis du har it kompetencer men ikke et must.

Som min hjælper har du forskelige opgaver:

·       Lave mad

·       Køre bilen

·       Hjælpe mig i det daglige med praktiske gøremål

·       Hjælpe mig om natten, hvis jeg får spasmer

·       Noget personlig pleje.

 

Jeg har en stor handicapbil, som du skal kunne køre.

Om Mig

Om mit handicap: Jeg har Cerebral parese også kaldet spastisk lammelse. Det gør bl.a. at jeg går dårligt og at mit sprog ikke er tydeligt. De fleste lærer dog hurtigt at forstå mig og jeg har forskellige hjælpemidler jeg kan bevæge mig i verden med.

Jeg er en livsglad person, men kan også blive eftertænksom til tider. Mine familie og mine hjælpere betyder meget for mig. Jeg har altid været handicappet, og er tryg og glad for at have hjælpere omkring mig.

Ud over mit arbejdet med at lave webshops og hjemmesider, fotograferer jeg, går til sport, og nyder at tage på ture lokalt og på langfart. Jeg interesserer mig for kultur og håber at du også gør det.

Om Dig

Om dig:

Jeg leder efter en sød og hyggelig hjælper, der har livserfaring og føler sig i balance. Du skal helst være 30+ år. Om du er mand eller kvinde betyder ikke så meget, det er dig som et godt menneske, jeg leder efter.

Kontakt

Ansættelsen:

Jeg har BPA ordning og ansættelse og løn administreres herunder.

Timelønnen udgør et fast grudbeløb + tillæg. Lønforhold, tøntakster mv. på tidpunktet for din ansættelse fremgår af BPA Supports takster. Pt. er grundlønnen 139,50 kr. i timen + en diverse tillæg.

Ansættelsen starter d. 8. september 2022 eller snarest derefter. 

 

Ansøgningsfrist er d. 7. august. Samtaler afholders løbende.

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen.

Ansøgning på max. en A4 side sendes til Mathias Wendelbo Christensen på mail: Mathiaswchr@webspeed.dk

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen / Best regards,

 

Mathias

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil