Område: Odder

Arbejdstid: Fuldtid

Tiltrædelsesdato: 02-08-2022

Ansøgningsfrist: 31-07-2022

Lønvilkår: 138,11 kr. + tillæg

Om Jobbet

Nattevagter søges til vagter på Egmont Højskolen for en ung mand.

Vagterne går fra 21.45 – 06.45 alle hverdagen og to weekender om måneden.

Jobbet består i at passe på Isak om natten inkl. give medicin, toiletbesøg og behandle evt. epileptiske anfald. Vagterne er som udgangspunkt vågne, men der er mulighed for at sove, når Isak sover. Der er epilepsi-alarm. Jobbet kræver mødestabilitet, energi, fleksibilitet, robusthed og selvstændighed.

Ansættelsessamtaler foretages på teams.

Om Mig

Isak er skøn, sød og kærlig handicappet ung mand, der ønsker sig et ungdomsliv som de fleste. Isak er hjerneskadet og har epilepsi. Isak går med en hånd til støtte, kommunikerer ved hjælp af staveplade (intet verbalt sprog) og er alderssvarende i hans forståelse for ting og opfattelse. Isak har brug for hjælp til stort set alting dvs. personlig pleje, spisning og aktiviteter.

Om Dig

Du bliver grundigt oplært og indgår i et team af nattevagter, hvor I forventes at tage over for hinanden ved evt. sygdom.

Kontakt

Arbejdsstedet hos Egmont Højskolen i Hou fra 2. august 2022 hvor oplæring finder sted, med vejledning fra nuværende team, i perioden 2. – 5. august 2022.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil