BPA Support blev stiftet i foråret 2011 og er en privatejet virksomhed, som administrerer hjælperordninger og yder handicapformidling til borgere med et fysisk eller psykisk handicap. Fra starten har det været vores vision at skabe tryghed og stabilitet hos alle borgere med en hjælpeordning ved bl.a. at holde fokus på klar og tydelig formidling.

Vores økonomiske gennemsigtighed og høje serviceniveau er med til at underbygge vores værdier. Vi arbejder hårdt og målrettet efter at opfylde hvad vi lover, og aldrig gå på kompromis med kvalitet. Vi er glade og tilfredse med i dag at være en større aktør i Danmark inden for handicapformidling, men er også bevidste om hvilke forventninger der er til os, og disse lever vi op til hver eneste dag.

Vi prioriterer sociale relationer meget højt, og har derfor flere efterspurgte og sjove events som fx fredagsbar, foredrag og workshops. Vores seneste samarbejde med CP Ung, kommer til at betyde informative og spændende workshops!

Hos BPA Support er du ikke ”bare” en hjælper eller borger med et handicap, men en del af os. Vi ved, at alle har forskellige grænser, behov og tilværelse, men ved brug af simple værktøjer som dialog og den korrekte formidling i forbindelse med handicap samt respekt kan der samarbejdes og findes løsninger.