Område: Odense

Arbejdstid: Deltid (11-22 timer ugentligt)

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 07-03-2022

Lønvilkår: Efter uddannelse og erfaring

Om Jobbet

Vi søger 2 hjælpere med erfaring inden for autismespektret  til aflastning af en 9 årig dreng med infantil autisme .

Aflastningen vil foregå fra hjemmet i Odense og de fleste af timerne er der behov for at man har drengen med på nogle ture evt på legepladser eller lignende.

Aflastningen vil være på ca. 5 timer hver weekend, hvorfor vi søger 2 pædagoger, så stillingen kan deles imellem jer.

Om Mig

Drengen kan være udadreagerende og har ikke forståelse for konsekvenser af sine egne handlinger, så han skal være under konstant opsyn og har til tider behov for at blive skærmet for andre da han ellers kan blive urolog. Det er derfor vigtigt at man kender til autisme og reaktionsmønstrene her. 

Drengen bor sammen med sine forældre og har 2 mindre søskende.

Om Dig

Vi søger pædagoger eller pædagogiske assistenter.

Kontakt

Ønsker du at søge jobbet skal du sende en ansøgning  og dit CV til job@helhedsløsningen.dk. Husk at skrive “Pædagog til Odense” i emnefeltet. 

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil