Område: Høje-Taastrup

Arbejdstid: Deltid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 19-10-2022/hurtigst muligt

Lønvilkår: 139,50 kr + tillæg.

Om Jobbet

Ung mand på 32 år søger personlig hjælper.

Jeg søger 1 personlig hjælper som kan se sig selv på vagt hver onsdag, fra kl. 7 til kl. 19-20, det næste år.

Mulighed for vagt fra d. 31. august 2022.

Der er kat i hjemmet.

Om Mig

Til dagligt er jeg familiefar med et aktivt liv. Bor i hus med min hustru og vores søn på to år. Derudover er jeg fodboldtræner og er i færd med at søge om indstilling til fleksjob. Der er ofte aktiviter ude af huset, men dagen kan ligeledes gå med aktiviter i hjemmet.

Gennem livet har jeg været og er nysgerrig af natur. Det har ført til, at jeg nu har lidt af et uddannelseskatalog bag mig, senest er jeg uddannet Cand. soc i Arbejdslivsstudier & Psykologi fra Roskilde Universitet.

Jeg har et handicap, der hedder CP. Det er et handicap, der kan ramme meget forskelligt. I mit tilfælde gør det, at jeg sidder i elektrisk kørestol. Du skal derfor kort sagt fungere som en forlængelse af mine arme og ben. Det betyder, at du skal hjælpe mig med at gøre de ting, jeg ikke selv kan. Jobbet består derfor i praktisk hjælp og hjælp til og med personlig pleje.

Kort sagt skal du hjælpe mig med at få min dagligdag til at fungere. Du skal med andre ord assistere med de ting jeg ikke selv kan udføre.

Jeg forventer når du er på vagt, at du kan indfinde dig med min dagligdag, og at du kan være på, såvel som en flue på væggen, når det er behovet.

Om Dig

 • Du har en positiv tilgang herunder adfærd og attitude.
 • Du er mødestabil.
 • Du er ansvarsbevidst og forstår frihed under ansvar.
 • Du har situationsfornemmelse og tilpasningsevne.
 • Du har humor.
 • Du er løsningsorienteret.
 • Du kan dække ind ved sygdom, ferie og etc.
 • Du er fleksibel.
 • Trives omkring børn.
 • Du er habil på dansk og engelsk på skrift og i tale.
 • Du er omkring 20-35 år.
 • Du kan se dig her i minimum et år.
 • Det er en fordel, hvis du ikke har “ti tommelfingere.”
 • Hjælpererfaring ikke nødvendigt, men du har Gå-På-Mod og er imødekommende.
 • Du er helst ikke ryger, men ikke et krav.
 • Du har kørekort ( det er et krav, da du skal køre min handicapbil ). Derudover er det en fordel hvis du selv har adgang til bil, men dette er ikke et most.

Kontakt

Lyder det interessant, er du meget velkommen til at sende en motiveret ansøgning med foto og CV til: helpbpa4@gmail.com

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Hører du ikke noget, indenfor rimelig tid, er din ansøgning ikke kommet i betragtning. Derfor slettes dine oplysninger tillige snarest derefter.

Ansættelse er gennem BPA Support og lønnen følger Høje Taastrup Kommunes takster.

Lønnen udgør 139,50 kr + tillæg.

Skriv i emnefeltet: Personlig hjælper/deltid.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil