Område: Tårnby

Arbejdstid: Fuldtid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 20-09-2022

Lønvilkår: 139,50kr pr time + tillæg.

Om Jobbet

Hej,

Jeg hedder Tom Olsen, er 58 år og lever med sklerose.

Jeg søger en frisk hjælper til mit team. Stillingen er dagvagt på ca. 25½ timer om ugen. Du vil indgå i et team med 7 andre, da jeg har hjælper 24 timer i døgnet.

For mig er humør en vigtig ingrediens i vores samarbejde. Din baggrund er ikke så vigtig for mig, bare kemien er til stede.

Om Mig

Om Dig

  • Du er fleksibel.
  • Ikke ryger da jeg er iltbruger og har slange på.
  • Du har en slidt kørekort B.
  • Trives og vokser med udfordringer.
  • Er en god og fair teamplayer
  • Du er mødestabil

Kontakt

Timelønnen udgør 139,50kr pr time + tillæg.

Ansøgning, CV og velligende foto sendes til: olsen1964@gmail.com

Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Jeg forbeholder mig retten til at fjerne jobopslaget før sidste frist, såfremt den rette ansøger, findes.

Jeg glæder mig til at modtage din ansøgning!

Med venlig hilsen

Tom

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil