Område: Næstved

Arbejdstid: Deltid - 15 - 30 timer ugenligt

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 23-06-2022 / Hurtigst muligt

Lønvilkår: 171,60 / timen + tillæg.

Om Jobbet

Er du til én-til-én-kontakt, og vil du være en del af mit hjælper-team, som social-og sundhedsassistent?

Grundet liggesårene er det vigtigt at der fastholdes god sårpleje, ernæring og lejring, hvilket du vil have stor del i.

Du vil være på vagt sammen med en af mine faste hjælpere.

Vagterne vil kunne være alle ugens dage i tidsrummet 10 til 22 – også i weekender. Vagterne vil være af 6 timers varighed. Der vil blive lavet en vagtplan, som vil forsøge at tage højde for lige netop dine ønsker.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Om Mig

Jeg hedder Jacob, og jeg er 29 år gammel.

Jeg bor i Næstved i min egen lejlighed.

Jeg søger en social-og sundhedsassistent med stor tålmodighed, godt humør, empati og lysten til at gøre en forskel for mig.

Dette er omdrejningspunktet for denne stilling.

Jeg er ramt af en uhelbredelig sygdom, som i løbet af få år har nedbrudt mine fysiske funktioner, herunder også evnen til at tale, men jeg er positiv og fuld af gå-på-mod og vil gerne leve et aktivt liv med gode hjælpere omkring mig.

Mit intellekt er intakt, og al kommunikation foregår ligeværdigt via staveplade og håndtegn.

I øjeblikket er jeg desværre sengeliggende en stor del af tiden da jeg har nogle liggesår, som skal hele, derfor er tålmodighed en meget vigtig evne at have, da jeg skal lejres mange gange om dagen.

 

Om Dig

Udover din sundhedsfaglige viden omkring sårpleje, lejring og ernæring, skal du også tage del i hjælperopgaver såsom at være mine arme, ben og talerør, hvilket betyder, at du skal hjælpe med alt fra betjening af min elektriske kørestol, til personlig pleje, mad, vask, rengøring, kørsel og kommunikation med omverdenen og især kontakt til det sundhedsfaglige område. 

Kontakt

Lønnen vil ligge på løntrin 22 som svarer til en grundløn på 171,60 / timen + tillæg.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil