Område: Slagelse

Arbejdstid: Deltid

Tiltrædelsesdato: 09-09-2022

Ansøgningsfrist: 02-09-2022

Lønvilkår: 151,00 + tillæg

Om Jobbet

Vi søger en stabil og fleksibel hjælper til Anton på snart 11 år med opstart hurtigst muligt

Vi har brug for én hjælper der kan tage hver anden weekend i ulige uger lørdag og søndag fra 9-17. Stillingen er på  16 timer hver anden uge. Ud over de faste vagter ønsker vi også at vores team kan dække hinanden ind ved sygdom og ferie.

Det er meget vigtigt, at du, inden du søger jobbet, gør op med dig selv, om det er et job, du kan se dig selv i, i længere tid, da Anton knytter sig meget til sine hjælpere, og derfor ikke har behov for hyppige udskiftninger.

Anton er født med en svær hjerneskade, og er spastisk lammet. Derudover har Anton epilepsi, og nedsat syn (CVI).

En gang i mellem vil der være behov for at lægge vagterne anderledes fx ved træning på Fyn, men dette vil man blive orienteret om i god tid. 

Opgaverne vil være

Omsorgsrelaterede opgaver, såsom spisning og personlig pleje, toiletbesøg, bad.

Du skal være med til at aktivere Anton med leg, spil, høtlæsning, gå-ture, musik/sang.

Træning af Anton, og forefaldende opgaver i en familie med børn.

Selvom Antons verbale sprog er begrænset, så forstår og opfatter Anton mange ting, og vil gerne tales med som en 10-årig. Vi arbejder med kommunikation i hverdagen som en del af træningen.

 

Om Mig

Vores familie på 6 består, udover Anton, af hans mor, som hjemmetræner Anton på fuld tid, hans far som har arbejder i København, men som oftest arbejder hjemmefra. Gustav på 23 år, Matilde på 21 år på gymnasiet og Nicolai på 19 år i gymnasiet, samt vores hund Felix. Gustav og Matilde er udeboende.

Vi er en aktiv familie med mange bolde i luften. Vi er vant til at have hjælpere i vores hjem, og du skal kunne indgå som en naturlig del af familien.

Vi er bosat i Boeslunde (Gryderup), tæt på Slagelse, Korsør og Skælskør.

Vi bor på landet, og der er busforbindelse tæt på vores bopæl, men det vil være fordelagtigt at have egen bil. Vi er afhængige af din hjælp, og det er derfor vigtigt at du kommer frem til os 🙂

Om Dig

Du skal være engageret og nærværende, have masser af empati.

Du har et roligt sind.

Du skal være moden og ansvarsbevidst.

Du kan arbejde selvstændigt, og være en solid og tryg støtte for Anton.

Du er ikke-ryger

Du taler og skriver dansk da Antons verbale sprog er begrænset.

Straffe- og børneattest vil blive indhentet inden 1.vagt.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Lene hos Helhedsløsningen på tlf 70707056.

Hvis du har lyst til at blive Antons nye hjælper, så send en ansøgning vedlagt dit CV og et vellignende foto til job@bpasupport.dk. Der afholdes samtaler løbende.

 

Stillingen er timelønnet og vil blive aflønnet med  grundløn 151,00 kr. + tillæg

 

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil