Område: Aarhus

Arbejdstid: Deltid - 30 timer ugenligt

Tiltrædelsesdato: 01-08/01-09-2022

Ansøgningsfrist: 27-07-2022

Lønvilkår: 135,60 + tillæg

Om Jobbet

Arbejdet kommer som udgangspunkt til at foregå i min lejlighed ved Risskov/Viby, og hvor jeg nu ellers er i løbet af dagen. Der skal du bl.a hjælpe mig med alt personlig pleje lige fra at gå i bad til at børste tænder o.s.v, samt praktisk hjælp der kan være alt fra rengøring til at hente mad og drikke, være min sekretær o.s.v.

Derudover vil der også være en hel del ledsagelse ud af huset både på kortere og længere ture, da jeg har min egen handicapbil og elsker at deltage i sociale arrangementer sammen med venner, familie, fritidsaktiviteter og andre foreninger. Det kan dog også bare være en tur til Aarhus centrum eller andre steder i nærområdet.

Desuden skal man være indstillet på, at man som min hjælper både kommer til at opleve mig på gode og dårlige dage, hvor jeg kan være ked af det, træt eller frustreret selvom jeg oftes er en glad pige. Dog har det stort set aldrig noget med dig at gøre, men andre ting der er omkring mig. I disse situationer kan jeg godt have brug for ekstra omsorg og en rolig dag, da det kan blive for meget for mig I disse situationer hvis det sker for meget på samme tid.

Om stillingerne:

 • Jeg søger 1 muligvis 2 personer til 30 timer i ugen hver med mulighed for flere vagter ved ferie, sygdom o.s.v
 • Jeg søger også faste vikar til bl.a. at tage vagter ved korter varsel
 • Vagterne har en længde på 14-16 timer om dagen og varierer alt efter dagens program
 • Stillingen starter op i august eller september, og der vil være oplærning inden job opstart, samt et p-møde hvor vagtplanen vil bliv lagt i samråd med alle
 • Administration, løn og kontrakt mm. foretages i samarbejde med BPA-support
 • Der vil også være arbejde i helligdage og ferier f.eks. også nytår og måske juleaften til tider
 • Ordningen er ret ny, så der kan forekomme ændringer fordi jeg er tilflytter til Aarhus Kommune
 • Jeg har kun haft en ordning siden oktober 2020, så jeg er stadig ret ny og er i gang med at finde ud af ting
 • Der vil være mulighed for selv at tage madpakke med, eller betale bestemt beløb til mig for mad hele dagen.

Om Mig

Hej 

Mit navn er Simone, jeg er en ung, frisk og smilende kvinde på 23 år, som til juni er flyttet til Risskov i egen lejlighed for 1 år siden, efter 4 fantastiske år på Egmont højskolen som elev. Jeg skal formentlig flytte til Viby til august i et dejligt rækkehus med have.

 

Jeg er født som spastiker. Det gør, at jeg sidder i kørestol og har nedsat funktion i arme og ben. Jeg er derfor afhængig af hjælpere og hjælpemidler i min hverdag, men dette stopper mig ikke i, at lave de ting jeg gerne vil.

 

Til hverdag er jeg lige nu igang med at gå til en masse fritidsaktiviteter som bl.a. svømning, Ridning og måske Powerchair Floorball, da jeg tidligere har gået til forskellige former for aktiviteter som dette og finder stor glæde i det. Derudover drømmer jeg om på sigt at få et job et par timer i ugen, men jeg har ingen ide om hvad det bliver til endnu. Dog er jeg lige frivillig i nogen handicapforeninger, så der hjælper jeg med forskellige opgaver og projekterer i perioder.

 

Når jeg ikke lige går til fritidsaktivteter eller andet, sætter jeg stor pris på at være sammen med mine venner, tage på cafe og i biografen mm. Til tider vil jeg også gerne være hjemme i lejligheden, hvor der ikke sker så meget. Her kan vi hygge med film, spil eller kagebagning o.s.v. Man må meget gerne komme med forslag til aktiviteter, da jeg ikke altid er god til at tage initiativ. Dog kan jeg altid genkende en god ide og jeg ved hvad jeg vil, så jeg skal nok sige hvis jeg ikke har lyst.

 

Jeg er desuden også et kæmpe dyremenneske, og jeg har haft min egen hundehvalp siden den 2/1-2022. Derfor går meget af min hverdag og aktivitet også på at passe, træne, pleje og aktivere min hund lige nu, da hun kun er ca. 8-9 måneder gammel og stadig er en hvalp. Lige nu går jeg til hundetræning 1  gange om ugen med min hund.

 

 

Om Dig

Krav til dig:

 • Kørekort
 • Kvinde
 • Jævnaldrende, gerne imellem 19 – 27 år
 • Jeg ser gerne du kan være i arbejdet minimum et halvt år, men rigtig gerne længere, da det tager lang tid for mig at lære- og vænne mig til nye hjælpere
 • Jeg ser gerne du har arbejdserfaring, nødvendigvis ikke som handicaphjælper
 • Du skal kunne svømme og ikke være bange for vand, da jeg  går til svømning og har behov for din hjælp i vandet
 • Du skal kunne tåle og kunne håndtere at omgås med dyr, da jeg går til ridning, har en kanin og en hund
 • Du skal være omstillingsparat og fleksibel i forhold til vagter
 • Du skal være ansvarsbevidst
 • Du skal være positiv og have gåpåmod
 • Du skal være imødekommende
 • Du skal have situationsfornemmelse for hvornår du skal trække dig tilbage, og hvornår du gerne må være der
 • Du skal kunne underholde dig selv, da det ikke er altid, at jeg har behov for din hjælp
 • Du skal kunne sætte dit tempo efter mit behov
 • Du skal kunne arbejde selvstændigt
 • Du skal kunne være initiativrig, og komme med forslag til aktiviteter når der er behov

Kontakt

Lønnen er løntrin 11 og udgør en timeløn på 135,60 + tillæg.

Hvis du ikke hører fra mig efter ansøgningsfristen, er stillingen besat til anden side.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil