Område: Risskov

Arbejdstid: Deltid (12-30 ugentligt)

Tiltrædelsesdato: 01-02-2022

Ansøgningsfrist: 07-01-2022

Lønvilkår: 134,90 kr. + tillæg

Om Jobbet

Arbejdet kommer som udgangspunkt til at foregå i min lejlighed ved Risskov, og hvor jeg nu ellers er i løbet af dagen. Der skal du bl.a hjælpe mig med alt personlig pleje lige fra at gå i bad til at børste tænder o.s.v, samt praktisk hjælp der kan være alt fra rengøring til at hente mad og drikke, være min sekretær o.s.v

 

Derudover vil der også være en hel del ledsagelse ud af huset både på kortere og længere ture, da jeg har min egen handicapbil og elsker at deltage i sociale arrangementer sammen med venner, familie, fritidsaktiviteter og andre foreninger. Det kan dog også bare være en tur til Aarhus centrum eller andre steder i nærområdet.

 

Desuden skal man være indstillet på at man som min hjælper både kommer til at opleve mig på gode og dårlige dage, hvor jeg kan være ked af det, træt eller frustreret selvom jeg oftes er en glad pige. Dog har det stort set aldrig noget med dig at gøre, men andre ting der er omkring mig. I disse situationer kan jeg godt have brug for ekstra omsorg og en rolig dag, da det kan blive for meget for mig I disse situationer hvis det sker for meget på samme tid.

 

Om stillingen:

 • Jeg søger 1 person til 30 timer i ugen med mulighed for flere vagter ved ferie, sygdom o.s.v
 • Jeg søger også faste vikar til bl.a. at tage vagter ved korter varsel
 • Vagterne har en længde på 14-16 timer om dagen og varierer alt efter dagens program
 • Stillingen starter op pr 1/2-2022 og der vil være oplærning i løbet af januar inden job opstart, samt et p-møde hvor vagtplanen vil blive lagt 3 måneder frem.
 • Administration, løn og kontrakt mm. foretages i samarbejde med BPA-support
 • Der vil også være arbejde i helligdage og ferier f.eks. også nytår og måske juleaften til tider
 • Ordningen er ret ny, så der kan forekomme ændringer fordi jeg lige er flyttet til Aarhus Kommune
 • Jeg har kun haft en ordning siden oktober sidste år, så jeg er stadig ret ny og er i gang med at finde ud af ting
 • Der vil være mulighed for selv at tage madpakke med, eller betale bestemt beløb til mig for mad hele dagen

Om Mig

Mit navn er Simone, jeg er en ung, frisk og smilende kvinde på 22 år som lige er flyttet til Risskov i egen lejlighed for Ca 5 måneder siden efter 4 fantastiske år på Egmont højskolen som elev.

Jeg er født som spastiker. Det gør, at jeg sidder i kørestol og har nedsat funktion i arme og ben. Jeg er derfor afhængig af hjælpere og hjælpemidler i min hverdag, men dette stopper mig ikke i at lave de ting jeg gerne vil.

Til hverdag er jeg lige nu igang med at gå til en masse fritidsaktiviteter som bl.a. svømning, Ridning og kørestolsfodbold, da jeg tidligere har gået til forskellige former for aktiviteter som dette og finder stor glæde i det. Derudover drømmer jeg om på sigt at få et job et par timer i ugen, men jeg har ingen ide om hvad det bliver til endnu.

 

Når jeg ikke lige går til fritidsaktivteter eller andet, sætter jeg stor pris på at være sammen med mine venner, tage på cafe og i biografen mm. men til tider vil jeg også gerne være hjemme i lejligheden, hvor der ikke sker så meget. Her kan vi hygge med film, spil eller kagebagning o.s.v. Man må meget gerne komme med forslag til aktiviteter, da jeg ikke altid er god til at tage initiativ. Dog kan jeg altid genkende en god ide og jeg ved hvad jeg vil, så jeg skal nok sige hvis jeg ikke har lyst.

Jeg er desuden også et kæmpe dyremenneske og får en hundhvalp til januar, så der vil min hverdag også bestå af pleje, pasning og træning af den. Det glæder jeg mig meget til.

Om Dig

 • Kørekort
 • Kvinde
 • Jævnaldrende, gerne imellem 19 – 27 år
 • Jeg ser gerne du kan være i arbejdet minimum et halvt år, men rigtig gerne længere, da det tager lang tid for mig at lære- og vænne mig til nye hjælpere
 • Jeg ser gerne du har arbejdserfaring, nødvendigvis ikke som handicaphjælper
 • Du skal kunne svømme og ikke være bange for vand, da jeg  går til svømning og har behov for din hjælp i vandet
 • Du skal kunne tåle og kunne håndtere at omgås med dyr, da jeg på sigt skal gå til ridning, har en kanin og får hund til januar
 • Du skal være omstillingsparat og fleksibel i forhold til vagter
 • Du skal være ansvarsbevidst
 • Du skal være positiv og have gåpåmod
 • Du skal være imødekommende
 • Du skal have situationsfornemmelse for hvornår du skal trække dig tilbage, og hvornår du gerne må være der
 • Du skal kunne underholde dig selv, da det ikke er altid, at jeg har behov for din hjælp
 • Du skal kunne sætte dit tempo efter mit behov
 • Du skal kunne arbejde selvstændigt
 • Du skal kunne være initiativrig, og komme med forslag til aktiviteter når der er behov

Kontakt

Hvis jobbet er noget for dig så send en mail til simone-buddy@hotmail.com og skriv “Hjælper til Simone i Risskov” i emnefeltet. Hvis du ikke har hørt fra mig inden 1/1-2021 må du betragte det som at jobbet er besat til anden side.

 

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil