Område: Birkerød

Arbejdstid: Deltid (18-36 timer ugentligt)

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 07-03-2022

Lønvilkår: 155,81 kr. + tillæg

Om Jobbet

Til et team på 5 personer søger vi 1 deltidsstilling som handicaphjælper/støtte til en ung kvinde på 24 år. Det er vigtigt at du har uddannelse eller erfaring ligesom en social og sundhedshjælper.

 

Vi mangler 1 hjælper til 6 vagter (blandet dag og nat) på 4 uger.  Vi kører i et 4 ugers rul deroppe. Dagvagterne er fra 6.30-19 og nattevagterne ligger fra 18.30-7.

De vagter vi manlger til er

Rul 1: NV onsdag, DV fredag og lørdag, NV søndag

Rul 2: Ingen faste vagter

Rul 3: NV onsdag og fredag

Rul 4: Ingen faste vagter

 

Hvis du tænker at du helst kun vil have nattevagter elle kun vil have dagvagter så hold dig ikke tilbage med at søge, så finder vi også en løsning på dette.

 

Ud over dette skal du være klar til at dække ind ved sygdom og ferier.

Lønnen ligger på løntrin 18 (FOA) og udgør kr. 155,81 / time + tillæg

Om Mig

Hun lider af en sjælden sygdom der hedder Spielmeyer-Vogts. 

Spielmeyer-Vogts (SV) er en sygdom, der rammer nervesystemet, og sygdommens forløb deles op i 3 faser. SV viser sig i 5-6 års alderen ved synsnedsættelse og blindhed, og udvikler sig over 20 år ved at stadig større dele af centralnervesystemet sættes ud af funktion. Efter synsnedsættelsen følger problemer med korttidshukommelsen, sprog, epilepsi, og omkring 15 års-alderen vil ændringer af muskulatur og balanceevne resulterer i behov for kørestol. Personen bliver helt blind, og der kan optræde psykotiske anfald. I sygdommens sidste fase, omkring 20-30 års alderen, bliver den unge totalt plejekrævende, og denne fase er terminal.

Kvinden vi søger hjælpere til, er i den sidste fase og er fast kørestolsbruger, har brug for at hendes hjælper kan varetage alle hendes behov. Hun har sonde og kateter. 

Om Dig

Vi søger en omsorgsfuld erfaren hjælper, som er klar til at være den, der skal sætte samtaler igang. Du skal have humor, og være god til at aflæse folk. Du skal kunne aflæse kvinden i forhold til aktiviteter, og du skal have et godt øje for hygiejne og rengøring. Du bliver kvindens øjne i forhold til hendes påklædning og hendes lejlighed. Hun bor i et anneks hjemme hos hendes forældre, og har dermed hendes egen lejlighed som i som hjælper skal holde. Så der vil indgå praktiske opgaver på jobbet.

 

Du skal have kørekort da det er dig der skal køre hende til behandlinger (fys og ergo). Kvinden har en handicapbil som er større end en normal personbil, men som ikke kræver andet kørekort.

 

Teamet omkring kvinden består at hjælpere, som har været hos kvinden i mange år og dermed er der masser af erfaring at trække på som ny hjælper, og du vil få en god og lang oplæring inden du står med hende alene. 

Kontakt

Ønsker du at søge jobbet skal du sende en ansøgning og dit CV til job@helhedsløsningen.dk.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail info@bpasupport.dk.

BPS Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil