Børneordninger bevilges gerne efter flere forskellige paragraffer. Derfor har familier med et handicappet barn ofte kontakt med flere forskellige kommunale forvaltninger og mange forskellige sagsbehandlere.

Det kan hurtigt blive en uoverskuelig løsning for alle parter og føre til mange frustrationer. Vi kan hjælpe med at få samlet alle bevillingerne under samme tag til gavn for både familier og kommuner.

Ordninger med et handicappet barn

Ved ordninger med et handicappet barn er det vores erfaring, at det er meget vigtigt at have forældre og pårørende tæt inde over. Forældre og pårørende har et særligt kendskab til barnets opvækst, dets trivsel og udfordringer. Vi kan se, at et sundt og tæt forhold til familie og pårørende har høj værdi. Trivsel og tryghed hos det handicappede barn gør også arbejdspladsen bedre for hjælperne.

Vi gør løbende status over situationen i ordninger omkring et handicappet barn og opdaterer kommunen, hvilket skaber indsigt og viden om ordningen. Den pågældende teamleder hos BPA Support vil have særligt kendskab til situationen i hjemmet, og kan derved rådgive og støtte konkret i alle henseender.

BPA Support tilbyder bl.a.:

  • Understøttelse af kommunens arbejde i forhold til at nå de mål, der er beskrevet i behandlingsplanen
  • Levering af statusrapporter til sagsbehandleren efter behov/aftale
  • Rekruttering af medarbejdere i tæt dialog med barnet og nærmeste pårørende
  • Udarbejdelse af løn, afholdelse af personalemøder mv.
  • Kontakt og støtte til både borgere og hjælpere efter behov
  • Kurser i forflytning, førstehjælp og hygiejne til hjælperne

100 % kvalificeret vikardækning

Vi garanterer kvalificeret og landsdækkende vikardækning. Vi tilbyder vikardækning 24/7 og råder over en veludbygget database med kvalificerede hjælpere, der kan træde til med kort varsel, hvis en fast hjælper skulle blive syg eller på anden måde forhindret i at møde.

Få en stærk samarbejdspartner med os

Hos BPA Support har vi stor fokus på faglighed, tryghed og trivsel. Vi har alle flere års erfaring med administration af børneordninger, og er således en stærk og stabil samarbejdspartner, der gør brug af vores erfaring i de situationer og sager, der kan opstå.

Vi arbejder professionelt og er meget dedikerede i vores arbejde og har stor fokus på, der er børn involverede. Det er vigtigt for os at barnet og pårørende inddrages, hvis og hvor det er muligt. Vi har stor respekt for at både barnet og familie føler sig trygge og tilfredse med hjælpen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad et samarbejde med os kan gøre i forhold til livet med et handicappet barn.

Vi er altid klar ved telefonerne til at tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og dit barn, så I kan leve et liv sammen som familie, hvor I skal tænke så lidt som muligt på rekruttering af hjælpere og hvad der medfølger af papirarbejde.

Kontakt os og lad os få en snak.