Område: Kastrup, Sjælland

Arbejdstid: Deltid

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Der ansættes løbende

Lønvilkår: 143,05 kr. + tillæg.

Om Jobbet

Jeg sidder i en kørestol og har brug for hjælpen til de praktiske gøremål i hverdagen. Jeg er ikke en helt almindelig kørestolsbruger, så derfor er der også nogle ting jeg selv kan hjælpe til med, du skal ex hjælpe mig med at sætte vasketøjet over, men jeg kan selv lægge tøjet sammen. Du skal hjælpe med madlavningen, men indkøb står jeg selv for. Du skal som udgangspunkt ikke være mine hænder og fødder, men hjælpe mig noget af vejen. Hos mig er der ingen personlig pleje.

Mine 3 dejlige piger, skal du kunne være alene med i de timer jeg har brug for aflastning. Du skal derfor kunne indgå som en del af familien og ikke en der står helt i baggrunden. Du skal kunne holde hovedet koldt, da der kan være situationer hvor det kan blive lidt hektisk.

Timerne vil altid være i dag- og aftentimerne, og er både hverdag og weekender, der kan på sigt blive tale om noget mere fast, men til at starte med er det hjælp ved sygdom og ferie.

Om Mig

Jeg er mor til 3 dejlige piger – alle under 6 år, så der kan være fuld fart på. Vi bor i Kastrup om vinteren, men om sommeren rykker vi i vores kolonihave i nærheden, og nyder naturen og det frirum vi kan finde, i vores skønne lille oase der. Jeg er MOR ikke bare med stort M, men resten af ordet er også med stort.

Om Dig

Vi er glade for at tage på tur i zoo, på den blå planet og andre steder, så det ville selvfølgelig være dejligt, hvis du kunne se dig selv være med til det.

Om du er mand eller kvinde er lige meget for os, men du må meget gerne være alderssvarende med mig, du skal bare være glad for børn, naturen, mad, have et godt humør og være fleksibel.

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail job@bpasupport.dk

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil