Område: Frederiksberg, Hovedstaden

Arbejdstid: Vikar

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Der ansættes løbende

Lønvilkår: 143,05 kr. + tillæg.

Om Jobbet

Jeg har brug for hjælp til alt praktisk, såsom:

 • Madlavning
 • Indkøb
 • Rengøring
 • Kørsel
 • Hente min børn (evt. lektie hjælp)

Jeg holder meget af at tale fransk, så det kunne være dejligt hvis du, min nye vikar, også kan føre samtaler på fransk. Det må også gerne være engelsk og dansk at vores samtaler foregår på.

Pga. min sygdom har jeg intet immunforsvar. Af samme grund er rengøring et vigtigt punkt i mit liv.

Om Mig

Mit navn er Mia Jeg er en knapt 40-årig kvinde, bor med min mand og vores 2 børn + en kat, tæt på søerne og planetarium.

Hvis du også har evnen til at lave asiatisk mad, som jeg elsker at indtage, så er min lykke gjort.

Jeg har brug for hjælpere, der skal være mine arme og ben og som kan assistere mig, i forhold til de ting jeg ikke selv kan.

Om Dig

Kvalifikationer:

 • Kørekort B
 • Være røg- og parfumefri.
 • Både mænd og kvinder er yderst velkomne ansøgere
 • Gerne fransk eller engelsk talende
 • Fleksibel
 • Praktisk
 • Selvstændig
 • Have respekt og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Høj hygiejnestandard

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende stillingen, bedes du kontakte os på 70707056 i vores åbningstid (8.30-15 mandag-torsdag og 8.30-12 fredag) eller på mail job@bpasupport.dk.

Ansøgningen sendes også til job@bpasupport.dk

Jeg glæder mig til at modtage din ansøgning.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på bpasupport.dk/opret-profil